Berba trofeja ili fijasko? Evo kako će izgledati Romina udarna postava pod Murinjom

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo odnedavno je novi trener Rome, a s klubom iz Rima potpisao je trogodišnji ugovor koji će trajati do leta 2024. godine.

‘Special One’ je u svojoj karijeri osvojio 25 velikih trofeja, a trenirao je Porto, Čelsi, Inter, Real Madrid, Mančester Junajted i Tottenham. S Romom želi nastaviti svoju borbu trofeja.

Italijanski mediji već su izdiktirali potencijalnu prvu postavu rimskog kluba pod vođstvom novog trenera.

Na golu će biti Portugalac Rui Patrisio koji je ovog leta stigao iz Vulverhamptona. Desni bek je Holanđanin Rik Karsdorp, dok je levo trebao biti Leo Spinacola.

Međutim, zbog teške povrede zadobivene na Euru očekuje se da će Roma dovesti njegovu zamenu. Prema poslednjim informacijama, na ulaznim vratima Olimpika je Brazilac Aleks Teles, bek Mančester Junajteda.

Na štoperskim pozicijama trebali bi se naći Italijan Đanluka Mančini i Brazilac Roger Ibanez.

Vezni red bi trebali držati Francuz Jordan Veretout i Italijan Brajan Kristante. Ispred njih bi trebali zaigrati Jermenac Henrih Mhitarjan i domaći momci Lorenco Pelegrini te oporavljeni Nikolo Zaniolo.

U vrhu napada će biti još uvek neprikosnoveni bh. reprezentativac Edin Džeko. No, ozbiljnu konkurenciju će mu predstavljati Španac Borja Majoral i novi u ovoj ekipi Uzbekistanac Eldor Shomurodov.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE