Ivana Španović poslala snažnu poruku: Šou mora da se nastavi!

Srpska atletičarka Ivana Španović nije uspela da osvoji medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, Španovićeva je u finalu osvojila četvrto mesto. Srpkinja se navijačima obratila preko društvenih mreža i poslala snažnu poruku.

Poslednje dve godine su bile pravi izazov da se istraje u olimpijskom snu uz slomljenu kost u stopalu i povrede. Tokom zimske sezone, Tokio se činio kao nemoguća misija ali potreba za doslednosti snu i istrajavanju u lošim trenucima kao nasleđe i potvrda mlađim generacijama da će te prilike hiljadu puta sažvakati i pljunuti na pod upravo gejm čejndžer situacije. Sport je za mene oduvek bio i biće pozornica gde se oblikuješ kao čovek, pa onda kao takmičar, daješ sve od sebe u svim sferama rada i života, poštuješ tuđ rad koliko i svoj, odmeravaš svoje sportske sposobnosti uz sve propratne faktore, a ne mesto gde lečiš svoje komplekse. Iz nekog sna ne želisš da se probudiš, iz nekog jedva čekaš, ali jedna stvar im je zajednička – proći će. Hvala vam svima puno na podršci. Moja uverenja o onome što radim i na koji način, uvek će biti višestruko veća od svake sumnje koja se ispreči i zato – šou mast gou on (show must go on), napisala je Ivana na svom Instagram nalogu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE