KVALIFIKACIJE ZA LIGU KONFERENCIJA: Partizan, Voša i Čuka ponovo napadaju – PREUZMI POKLON TIKET

Srpski klubovi su odlično startovali novu sezonu u Evropi, a sada je vreme za novi ispit. I ovog puta na terenu su fudbaleri Partizana, Čukaričkog i Vojvodine, koji vode svoje bitke za plasman u novo takmičenje – Ligu Konferencija.

To znači da nas čeka vrhunski fudbal ovog četvrtka, a za sve oni koji ne mogu da budu na tribinama, pripremili smo specijalno iznenađenje. Znamo da su fudbal i klađenje idealna kombinacija i zato je kladionica Meridian rešila da počasti sve ljubitelje domaćeg fudbala.

Ukoliko već niste, registrujte se OVDE, preuzmite POKLON TIKET OD 500 RSD i prepustite se čarima kvota.

Ne brinite, ako ste već član Meriidanove porodice, i za vas postoji iznenađenje – BONUS NA PAROVE I DO 2000%, a to je ovog četvrtka prkatično “sigurica“. Naravno, tu je i BONUS NA UPLATU DEPOZITA koji vam može doneti čak 10.000 RSD!

Naredni korak – klik na meridianbet.rs gde vas čekaju NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, a evo i šta to možete da stavite na vaš, nadamo se, dobitni tiket.

Fokus je, naravno, na našim timovima, pa je ovo idelna prilika da sastavite navijački tiket, a takvi se uvek nagrađuju.

SOČI – PARTIZAN

Partizan se raspucao. Uz neke minimalne greške i propuste, crno-beli su zaista furiozno otvorili sezonu u domaćem šampionatu, baš kao i u Evropi. Pošto su u trećem kolu Super lige Srbije deklasirali Voždovac 4:0 i došl do skora od 10:0 po broju golova u prvenstvu, jasno je da u dobrom raspoloženje stižu na megdan Sočiju.

Ali, vredi napomenuti da je i Soči u sjajnoj formi. Izuzev poraza od Nižnjeg, Partizanov rival ima četiri pobede u svim takmičenjima, pa je jasno da izabranicima Aleksandra Stanojevića neće biti lako. Ono što je posebno zanimljivo jeste što se ova dva tima do sada nisu susretala, pa sigurno sv jedva čekamo da vidimo ko će se bolje snaći u prvom meču.

Prema nekim prognozama, zapravo je favorit Soči, pa su bukmejkeri u skladu sa tim pripremili fantastične kvote – kec je 2.35, iks 3.40, a dvojka 2.80.

Na vama je da procenite i kažete nam ko je vaš favorit u ovom duelu.

VOJVODINA – LASK

Samo sat vremena kasnije, još jedan srpski predstavnik počinje novo poglavlje. Vojvodina na svom terenu dočekuje austrijski LASK, a to znači da nas čeka pravi fudbalski spektakl. Po dolasku Slavoljuba Đorđevića u Novi Sad, Vojvodina je ostvarila dobre rezultate na svim frontovima. Ipak, “lalama“ neće biti lako u ovom meču. Pre poraza od Rapida iz Beča, LASK je bio u seriji od četiri pobede, a to je dovoljno razloga da Vojvodina bude i više nego oprezna. Ipak, umeo je novosadskim tim da nas iznenadi i pokaže zašto je jedan od najboljih klubova u Srbiji.

ČUKARIČKI – HAMARBI

Žreb je tako hteo – Čukarički u ovom kolu Lige konferencija najpre dočekuje Hamarbi, a sedam dana kasnije igra revanš u Švedskoj. A, Hamarbi je u fantastičnoj seriji – u poslednjih deset utakmica ima osam pobeda, što je samo po sebi sjajan rezultat, a da li Čukariki može da ih poljulja? U identičnoj seriji je i ekipa sa Banovog Brda, pa će ova utakmica biti pravo uživanje za sve ljubitelje domaćeg fudbala. Nisu se nadavali mnogo golova, ali jasno je da nas čeka velika borba.

*Napomena: Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mitrović govorio o povredi: Kada se desila bio sam zabrinut

Najbolji strelac naše reprezentacije Aleksandar Mitrović povredio se u utakmici protiv Al Šababa, neposredno nakon što je postigao dva...

POVEZANE OBJAVE