Zvezda pobedila na jedvite jade, Stanković prezadovoljan!?

Crvena zvezda je došla do treće pobede u domaćem prvenstvu pošto je slavila protiv Napretka 1:0 u 4.kolu Superlige Srbije.

Bila je to još jedna teška pobeda crveno-belih na domaćem terenu gde u tri utakmice imaju gol razliku 2:0.

Dejan Stanković je, pored svega, bio prezadovoljan izdanjem svojih igrača.

Ne mogu sve utakmice da se dobijaju 5:0. Momci su insistirali na ofanzivi, imali smo šanse, dok je rival uspeo samo jednom da zapreti. Raduje što mogu da računam na 25 igrača, a ne samo na 11. Pobeda nosi tri boda, bilo da je 1:0 ili 5:0. Prezadovoljan sam, pristupom, ispunjenim zahtevima… Idemo dalje, tempo je veoma visok, nema vremena da se radi i sve se svodi na ritam oporavak, igra, oporavak, igra…. Ritam je paklen i zahteva kalkulisanje, ko da igra, a koga da odmorimo. Pritisak postioji, svaka utakmiica je važna, fokusirani smo na rezultat, ako se otvori utakmica odlično, ako ne, i 1:0 donosi tri boda, rekao je Stanković za Arenu sport posle meča.

Šampiona Srbije u utorak očekuje revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Šerifa. Posle prvog meča bilo je 1:1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Spektakl u Njemačkoj se bliži – sa Meridianom do EURA!

Istorijsko ljeto se bliži! Kulminacija istog biće Olimpijske igre u Parizu, a prije Igara očekuje nas Evropsko prvenstvo u...

POVEZANE OBJAVE