Stanojević: Partizan od poslednjih sedam mečeva dobio samo jedan u Pazaru

FK Partizan u okviru Superlige Srbije očekuje gostovanje u Novom Pazaru istoimenoj ekipiti. Poznato je da crno-beli nemaju baš lepa iskustva kada je su u pitanju utakmice u ovom gradu. Naime, crno-beli su od poslednjih sedam mečeva u gostima dobili samo jednu utakmicu protiv Novopazaraca.

Trener Aleksandar Stanojević svestan je težine utakmice koja očekuje njegov tim.

Svestan sam šta znači utakmica u Novom Pazaru. Neko iz stručnog štaba je izvadio podatak da je Partizan od poslednjih sedam mečeva na tom gostovanju dobio samo jedan. Tako da nam je jasno šta znači igrati tamo, na koji način možemo da im se suprotstavimo, šta nam je potrebno“, rekao je Stanojević.

Crno-beli imaju naporan raspored jer ih uskoro očekuje revanš utakmica u okviru Lige konferencija protiv ekipe Sočija pa će tako postojati određene izmene u timu.

Generalno, ja ne odmaram igrače, samo ih rotiram, jer želim da svi budu u fokusu. Uvek četiri-pet fudbalera izrotiramo i kada su umorni i kada nisu. Što se tiče umora, sve je normalno, imamo dovoljno vremena do utakmice da se odmorimo, da potpuno spremni dočekamo meč, kazao je on.

Stanojević jekomentarisao i status Sejduba Sume u klubu.

Suma je imao veliku želju da ode, ali ponude koje su bile za njega nisu zadovoljile ni klub ni njega. Sada je rekao da želi da se bori za mesto u timu, pa sve zavisi od njega. Kako se bori, to će vreme pokazati. Svako želi dobrog igrača, pa i ja, ali prvo mora on da se nametne ekipi, jer vidite kakav nam je timski duh, a tek onda treneru. Od njega zavisi, jer ima dosta igrača koji igraju dobro, imaju izvanrednu statistiku i prošle i ove sezone. Neka radi, neka se trudi, dobiće šansu kad zasluži, zaključio je Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE