FUDBAL JE PONOVO U MODI: OSVETA PSŽ-A ILI NEKA NOVA FUDBALSKA BAJKA?

Predugo smo čekali, ali – sada je tu! Evropski fudbal vraća se na velika vrata, a prva od liga petice koja startuje jeste francuska Liga 1!

Prethodne sezone Liga 1 nam je donela veliko iznenađenje, ali i oduševljenje. Francuzi su pokupili brojne simpatije – kako zbog igre i neizvesnosti tokom trajanja šampionata, tako i zbog toga što su “sveci“ iz Pariza konačno skinuti sa trona.

A ko će se ove sezone biti šampion – veliko je pitanje i nezahvalno je prognozorati, osim za one vrlo iskusne kladioničare.

I upravo za njih – najbolja kladionica u regionu ima fantastično iznenađenje. Ukoliko već niste, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite POKLON TIKET U IZNOSU OD 500 RSD i prepustite se čarima NAJVEĆIH KVOTA NA PLANETI.

Početak nove sezone u Ligi 1 je samo još jedan povod da kladionica Meridian časti sve buduće korisnike, ali i one koji to već uveliko jesu. Povod za čast, ali i povod za uvođenje NOVIH OPCIJA ZA IGRU koje će vas oduševiti!

Ekskluzivno i samo u Meridianu možete isprobati najnoviju igru, od sada dostupnu i tokom UŽIVO KLAĐENJA – BET BUILDER!

Meridian je jedina kladionica koja je korisnicima omogućila da u LIVE-u poveže više igara u okviru jedne fudbalske utakmice!

Na vama je samo da sastavite savršen tiket i unovčite znanje jer iz Meridiana stiže JEDINSTVENA KVOTA na sve odabrane igre!

Prethodne sezone, mogi su mislili da će Pari Sen Žermen rekordni, deseti put u nizu, postati prvak Francuske. Ali, fudbal je to – zato ga i volimo.

Mada, čini se da je bilo više onih koji su se obradovli prekidanju te dominacije, ali nema sumnje da su Nejmar i Kilijan Mbape tek sada naoštreni da se vrate na pobednički kolosek. 

Jedan je razočarao na Evropskom prvenstvu, drugi ostao bez trofeja Kopa Amerike, pa je PSŽ sada glavna preokupacija.

Bukmejkeri Meridiana veruju da će Parižani uspeti da se “osvete“ za propalu sezonu i doći do novog trofeja, a ukoliko ste i vi sigurni – čeka vas kvota 1.25 na njihovu titulu. Pisalo se mnogo o potencijalnim odlascima sa “Parka prinčeva“, ali od toga nema ništa, pa će PSŽ u punom sastavu krenuti na pokoravanje Franuske.

Ko im može pomrsiti konce? Lil je oduševio, ali je ipak malo verovatno da će ponoviti uspeh, pa je tu kvota 16.60, a ne smemo zaboraviti ni Monako, koji je dobrim delom prošle sezone bio konkurent za naslov prvaka, pa je na njih kvota 18.30.

Sezonu će otvoriti upravo Monako, koji će dočekati Nant, dok će se narednog dana igrati i drugi mečevi, pa će na teren i fudbaleri PSŽ-a.

To je ujedno i sjajna prilika da iskoristite fantastičan BONUS NA PAROVE I DO 2000%!

Dakle, prilika koju ne smete da propustite i liga koja vam može doneti “brdo“ novca – spremite se za spektakl!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Valensija uveliko sklapa tim za Evroligu: Žele odličnog strelca, ali nisu jedini

Valensija je jedan od timova koji pokušava da se izbori za mesto dugoročnog člana Evrolige, a borba na tom...

POVEZANE OBJAVE