Mesijeve oproštajne reči od Barselone: Proveo sam ovde život, nisam spreman za ovo..

U toku je oproštajna konferencija za štampu argentinskog fudbalera Lionela Mesija od Barselone.

Argentinac neće nastaviti karijeru Barseloni zbog određenih pravnih i finansijskih poteškoća. Emotvnim rečima se oprostio od svog doskorašnjeg kluba.

Već nekoliko dana razmišljam šta bih mogao da kažem, ali istina je da ne znam šta. Ovo je veoma teško za mene posle toliko godina. Proveo sam ovde praktično čitav život i nisam spreman za ovo. Iskreno, prošle godine sve ono što se dešavalo, sada nije isto. Ove godine smo moja porodica i ja bili ubeđeni da ćemo ostati kod kuće koju volimo više nego bilo šta drugo, rekao je Mesi.

Prisetio se provedenih trenutaka u Barseloninom dresu.

Bilo je neverovatno, sve. Od grada, ljudi, do samog kluba. Danas, moram da kažem zbogom svima vama. Od svoje 13. godine sam ovde i posle 21. godine odlazim sa svojom suprugom i troje katalonsko-argentinske dece. Ovo je naš dom i želim da se zahalim svim mojim saigračima i onim bivšim i dodao:

Doživeo sam veliku ljubav ovde, bilo je pregršt prelepih stvari, ali i onih loših. Klub mi je pomogao da odrastem i postanem čovek i fudbaler kakav jesam. Od prvog do poslednjeg dana sam davao sve od sebe. Nikada nisam mislio da će doći ovaj trenutak, nisam bio spreman za to, kazao je Argentinac.

Slavni fudbaler će karijeru nastaviti u Pari Sen Žermenu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE