PAKLENA ZAVRŠNICA OI: PREUZMI POKLON TIKET I SASTAVI DOBITNU KOMBINACIJU

Spemi se i velikim aplauzom pozdravi JEDINI BONUS BEZ USLOVA NA PLANETI! Zvuči nestvarno, apsolutno bajkovito, ali i te kako realno.

Kladionica Meridian ponovo je nadmašila očekivanja ljubitelja sportskog i online klađenja – ovog puta stiže do sada NEVIĐEN BONUS kao idealna dobrodošlica za sve nove korisnike.

Sve što je potrebno da učinite jeste da se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i OD MERIDIANA NA POKLON DOBIJATE TIKET U VREDNOSTI OD 500 RSD!

Danas nas očekuje poslednji dan takmičenja na Olimpijskim igrama u Tokiju, pa eto idealne prilike da sastavite šampionski tiket.

I zato, ne trošite vreme – kreirajte nalog OVDE i to je sve!

Uživajte u najboljoj sportskoj ponudi i NAJVEĆIM KVOTAMA NA PLANETI.

Nedelja je i dan kada zvanično počinje nova sezona u francuskoj Ligi 1, a 13. avgusta nas očekuje početak prvenstva u Premijer ligi, Bundes ligi i LA Ligi.

“Ludinica“ od sporta samo je još jedan povod da kladionica Meridian časti sve buduće korisnike, ali i one koji to već jesu.

Povod za čast, ali i povod za uvođenje NOVIH OPCIJA ZA IGRU koje će vas oduševiti!

Ekskluzivno i samo u Meridianu možete isprobati najnoviju igru, od sada dostupnu i tokom UŽIVO KLAĐENJA – BET BUILDER!

Meridian je jedina kladionica koja je korisnicima omogućila da u LIVE-u poveže više igara u okviru jedne fudbalske utakmice!

Na vama je samo da sastavite savršen tiket i unovčite znanje jer iz Meridiana stiže JEDINSTVENA KVOTA na sve odabrane igre!

Srećno!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Podela bodova u derbiju kola (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Juventusa remizirali su 1:1 u okviru 35. kola Serije A. Meč je počeo žustro. Već u 4....

POVEZANE OBJAVE