Bronzane odbojkašice stigle u Beograd: Čast i privilegija je igrati za Srbiju

Ženska odbojkaška selekcija Srbije osvojila je bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju. Sjajne srpske odbojkašice večeras su stigle u Beograd gde im je upriličen doček pun emocija.

Kapiten Srbije Maja Ognjenović nije krila uzbuđenje zbog ostvarenog uspeha.

Hvala vam što ste došli i priredili nam ovaj doček. Turnir nije bio nimalo lak. Samo mi znamo s kakvim smo se preprekama suočile na Igrama. Bez obzira što je rezultat za nijansu slabiji od onog iz Rija, mislim da ova medalja stvarno sija zlatnim sjajem. Veoma smo srećni što smo postigli uspeh koji je istorijski. Velika je privilegija biti deo ove generacije koja ispisuje istoriju, kazala je Ognjenović i dodala:

Volela bih da budem deo nacionalnog tima 2024, ali u ovom trenutku je nerealno očekivati tako nešto. Čast je igrati za reprezentaciju, ali prerano je da pričati o tako nečemu sada. Više sam u šali rekla da sam u pregovorima sa igračima, ali ima vremena, zaključila je Ognjenović.

Najbolja srpska odbojkašica Tijana Bošković je istakla da joj je čast što ima priliku da nastupa za ovaj tim.

Uvek smo izuzetno motivisane. Pretrpele smo težak poraz u polufinalu, ali mi je drago što smo u utakmici za treće mesto uspele da se skupimo, vratimo se kući sa medaljom i tako još jednom obradujemo naciju, izjavila je Bošković.

Srpske odbojkašice ubrzo očekuje novi izazov, a to je odbrana zlata na Evropskom prvenstvu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gudurić oduševljen, posebno istakao podršku iz Srbije!

Košarkaš Fenerbahčea Marko Gudurić posle pobede njegovog tima nad Monakom 89:78, istakao je da ga posebno raduje veliki broj...

POVEZANE OBJAVE