Falko: Zvezda je prevelik klub da bi se bavila kalkulacijama

Crvena zvezda bi prolaskom u plej-of za Ligu šampiona obezbedila minimum učešće u grupnoj fazi Lige Evrope, pa u taboru Zvezde sa nestrpljenjem očekuju revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za elitno takmičenje sa Šerifom.

Remi iz beogradskog duela tera na oprez, ali i daje nadu u prolazak. O tome je govorio Falko za klupski sajt

– Meč neće biti lak, ali imamo povoda za samopoudanje, jer smo i do sada pokazali da smo najbolji kad je najteže. Zvezda je veliki klub, imamo kvalitet za Ligu šampiona i dokazaćemo to. Igra možda nije kakvu navijači očekuju, ali rezultati su tu. Mada mislim da je i protiv Kairata igra bila i više nego dobra, a i tada su mnogi sumnjali u nas. Osim igre i rezultat je bio fenomenalan – 5:0, istakao je Falko.

Govorio je Italijan i o novom pravilu da gol u gostima više ne važi u ukupnom skoru.

– Fudbal je takav da je prosto neminovno da ti takve stvari nekad idu prilog, a nekad ne. U ovom slučaju, sve to nam ide u korist, ali plan je da idemo na pobedu. Zvezda je prevelik klub da bi se bavila kalkulacijama, zaključio je Falko.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRILIKA KARIJERE! Bivši golgeter Partizana u transferu od 30 miliona evra ide u italijanskog velikana?

Nekadašnji golgeter beogradskog Partizana Umar Sadik (27) mogao bi od naredne sezone nastupati u italijanskoj Serie A. Prema pisanju stranih...

POVEZANE OBJAVE