Filip Kostić konačno u Laciju!

Italijanski mediji prenose da je Lacio od početka leta u pregovorima sa Ajntrahtom iz Franfurta oko dovođenja Filipa Kostića.

Izgleda da smo konačno dočekali završnu fazu tih pregovora. Fudbaler Ajntrahta prvo dolazi na jednogodišnju pozajmicu, nakon čega će lacio morati da otkupi ceo ugovor.

Prema istom izvoru Lacio je ugovorio jednogodišnju pozajmicu Filipa Kostića koju će Nemcima platiti oko 1.500.000 evra, a onda narednog leta ima obavezu da otkupi Srbina za najviše 22.000.000 evra.

Jedan od najboljih asistenata Evrope u poslednje tri sezone dogovorio je verovatno ugovor karijere. Pre svega jer se radi o petogodišnjem ugovoru koji bi ga u Rimu zadržao do 33. godine, a potom i zbog primanja koja će na sezonskom niovou iznositi oko 2.200.000 evra neto, piše Mesađero.

Kostić bi tako od Lacija trebalo da inkasira ukupno 11.000.000 evra. Dolaskom Kostića Lacio bi napravio najveći transfer u poslednjih 20 godina, još od leta 2001. godine kada su na Olimpik stizali Gazika Mendijete, Jap Stam i Stefano Fiore.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NOVI SKANDAL U SRPSKOJ KOŠARCI: Srpski košarkaš suspendovan zbog korišćenja kokaina

Nakon što je zbog nameštanja utakmica izrečena doživotna suspenzija Marku Radonjiću, nekadašnjem košarkašu FMP-a i Borca, novi skandal potresa...

POVEZANE OBJAVE