KK Partizan započeo pripreme: Prvi trening prilika za mlade da se nametnu!

Košarkaši Partizana započeli su pripreme za novu sezonu. Predvođen povratnikom na mesto trenera, Željkom Obradovićem, klub ima velike ambicije u predstojećoj sezoni.

Na prvoj prozivci Obradovića bili su prisutni mlađi igrači koji su imali prvu priliku da se nametnu najtrofejnijem treneru.

Ostali igrači priključuju se kasnije. Do sada su u Partizanu stigla šestorica košarkaša: Kevin Panter, Zek Lidej, Aleksa Avramović, Rodions Kuruks, Dalas Mur, Alen Smailagić, ali se očekuju dodatna pojačanja za najtofejniji srpski klub.

Važeće ugovore sa Partizanom imaju Rade Zagorac, Nemanja Dangubić, Markus Pejdž, Vil Mozli, Uroš Trifunović, Aleksa Stepanović i Dušan Miletić.

Posle priprema na Zlatiboru, crno-beli će učestvovati na turnirima u Istanbulu i Opatiji a kapiten Novica Veličković će se od dresa Partizana oprostiti 16. avgusta u duelu sa Efesom, aktuelnim prvakom Evrope.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BLIŽI SE MEČ SA SRBIJOM: Foden poneo priznanje u PL!

Fudbaleri Mančester Sitija su na korak od osvajanja titule u Engleskoj. U poslednjem kolu igraju sa Vest Hemom. Najveći konkurent...

POVEZANE OBJAVE