Zvezda bez Kange i bitnog napadača putuje u Moldaviju!

Fudbaleri Crvene zvezde krenuli su jutros put Moldavije, gde ih u utorak očekuje revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Šerifa.

Trener Zvezde Dejan Stanković ne može da računa na Gelora Kangu zbog isključenja u prvoj utakmici, a nema ni Milana Pavkova zbog stomačnog virusa.

Na spisku putnika za Moldaviju nalaze se sledeći fudbaleri: Milan Borjan, Zoran Popović, Miloš Gordić, Aleksandar Dragović, Miloš Degenek, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Radovan Pankov, Srđan Babić, Milan Rodić, Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Seku Sanogo, Veljko Nikolić, Nenad Krstičić, Željko Gavrić, Slavoljub Srnić, Luis Dioni, Aleksandar Katai, Nikola Krstović, Filipe Falko, Aksel Bakajoko i El Fardu Ben.

Crveno-beli su u prvom duelu u Beogradu remizirali sa prvakom Moldavije 1:1, pa im je za prolaz u plej-of neophodan trijumf. Meč je na programu u utorak od 19 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ABA LIGA NAJAVILA POLUFINALE: Mega na Zvezdu, postavili jedno pitanje pred okršaj

Košarkaši Mege plasirali su se u polufinale ABA lige. I to nakon dve ubedljive pobede protiv Cedevita Olimpije. Sada im je...

POVEZANE OBJAVE