NAJVEĆE KVOTE NA SVETU: Crvena zvezda 2.05, Čelsi 1.85, Partizan 2.20

Sada kada su Olimpijske igre završene u potpunosti se možemo posvetiti najvažnijoj sporednoj stvri na svetu – fudbalu. Priznajte, malo koji sport donosi uzbuđenja koliko jedna kvalitetna fudbalska utakmca, a kada se na to još “baci” i neki tiket – pa, šta ćete bolje?

Programsku šemu ne uređujemo, ali vam i te kako možemo pomoći oko tiketa.

Kako sastaviti idealan?

Za početak, kliknite OVDE jer vam Meridian POKLANJA TIKET U VREDNOSTI OD 500 RSD, a sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs ili mobilnoj aplikaciji i – tiket je vaš!

Da, toliko je jednostavno, samo JEDAN KLIK vas deli od jedinog BONUSA BEZ USLOVA na planeti! Ali, ni to nije sve!

Ekskluzivno i samo u Meridianu možete isprobati najnoviju igru, od sada dostupnu i tokom UŽIVO KLAĐENJA – BET BUILDER!

Meridian je jedina kladionica koja je korisnicima omogućila da u LIVE-u poveže više igara u okviru jedne fudbalske utakmice!

Na vama je samo da sastavite savršen tiket i unovčite znanje jer iz Meridiana stiže JEDINSTVENA KVOTA na sve odabrane igre!

E, sada možemo da se posvetimo fudbalu. Šta nas to očekuje narednih dana?

ŠERIF – CRVENA ZVEZDA, DVOJKA 2.05

(Utorak 19.00)

Ne može se Zvezda pohvaliti rezultatom iz prve utakmice, ali daleko od toga da su sve lađe potonule, crveno-beli su i dalje u igri. Nakon 1:1, izabranici Dejana Stankovića moraju da idu na sve ili ništa, ako žele Ligu šampiona, a to jeste jedan od glavnih ciljeva. Kao što smo rekli, rezultat nije dobar, ali Zvezda se ove sezone već “dizala iz mrtvih”, mnogi su prognozirali da neće proći Kairat, pa… Pukla je “petarda” na “Marakani”. Da li će biti još jedna tako ubedljiva pobeda – ne možemo da tvrdimo, ali bukmejkeri Meridiana veruju u crveno-bele, pa vas čeka kvota 2.05. Preporučujemo da je iskoristite!

ČELSI – VILJAREAL, KEC 1.85

(Sreda 21.00)

Čelsi i Viljareal odigraće veliko finale Super kupa! Od Liga petice startovala je samo Liga 1, ali to ne znači da nema vrhunskog fudbala! Ovaj duel zaista obećava. Prvobitno je bilo najavljeno da će se domaćinstvo preseliti u Istanbul, kao vid kompenzacije nakon što je finale Lige šampiona prebačeno iz turskog grada u Porto, zbog situacije sa pandemijom koronavirusa. Ali, doneta je drugačija odluka. Finale Superkupa Evrope između Čelsija i Viljareala igraće se u Belfastu. Sudar osvajača Lige šampiona i Lige Evrope garantuje vrhunski spektakl, a na vama je samo da uživate i da iskoristite NAJVEĆE KVOTE NA SVETU. Bukmejkeri Meridiana veruju u Čelsi i zato vas čeka kvota 1.85.

PARTIZAN – SOČI

(Četvrtak 21.00)

I u Beogradu imamo priliku da gledamo vrhunski fudbal, a fudbaleri Partizana dočekaće Soči u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Pokazali su crno-beli da se mogu nositi sa Sočijem, pa navijači očekuju još jednu pobedu, ali neće izabranicima Aleksandra Stanojevića biti nimalo lako. Nije Soči naivan, ali crno-beli su u sjajnoj formi, što su pokazali i recimo u krajnje “čudnoj” utakmici protiv Novog Pazara. Uz mnogo polemike i vansportskih dešavanja, jedno je bilo sigurno – Partizan je pokazao klasu. Ako verujete da će i protiv Sočija biti tako – iskoristite sjajnu kvotu 2.20!

*Napomena: Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE