NOVI NAPADAČ NA OLIMPIKU: Roma dogovorila transfer vredan 40 miliona evra!

Roma je dogovorila transfer vredan 40 miliona evra za dovođenje Tamija Abrahama iz Čelzija, javlja Skaj Sport.

23-godišnji napadač sada mora dogovoriti detalje ugovora i odraditi lekarske preglede pre potpisa za klub sa Olimpika, kojim upravlja bivši menadžer Čelzija Murinjo.

Atalanta i Arsenal takođe su zainteresovani za Abrahama, ali Čelziju je draže prodati ga inostranom klubu, čime je manja verovatnost prelaska u londonskog rivala.

Abraham je na sredini prošle sezone preselio na klupu Čelszija jer je Tomas Tuhel zamenio Franka Lamparda na mestu glavnog trenera i izostavljen je iz ekipe za finale Lige šampiona, unatoč tome što je bio potpuno spreman.

Unatoč ograničenom vremenu igru u drugoj polovini prošle sezone, Abraham je kampanju 2020-21 završio kao najbolji strijelac Čelzija sa 12 golova.

Murinjo je bio menadžer Čelzija dok je Abraham briljirao u akademiji, ali napadač se prvi put pojavio u seniorskom sastavu tek nakon što je Portugalac napustio klub.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED PLASMANOM NA F4: Više od 1500 navijača Makabija stiže u Pionir?

Košarkaši Makabija i Panatinaikosa večeras igraju četvrtu utakmicu plej-ofa Evrolige. Izraelski tim je bliži plasmanu na završni turnir pošto vode...

POVEZANE OBJAVE