Stanković posle poraza: Odgovornost je na meni, momci su dali sve od sebe

Ni drugu godinu za redom, fudbaleri Crvene Zvezde nisu uspeli da se plasiraju u plej of kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno bele je večeras zaustavio Šerif iz Tiraspolja koji je slavio minimalnim rezultatom a ukupno 2:1.

Posle teškog poraza, svoje utiske sumirao je šef struke Dejan Stanković.

Ovo je najteži poraz. Mogu biti tužan, ne razočaran jer imam ove momke. Odgovornost je na meni. Ja sam odabrao, uigravao, menjao, birao. Žao mi je zbog navijača i igrača jer ne idemo dalje. Možda je bolje da prespavam, da vidimo šta ćemo, jer je glava i dalje vruća. -rekao je on.

Osvrnuo se strateg i na tok meča:

Ne mogu sad da kažem šta su razlozi za poraz. Da smo imali šansu imali smo. Primili smo gol ponovo iz prekida, koji smo dugo radili i spremali. Primljen gol u zadnjem minutu produžetka prvog poluvremena. Iako smo izašli dobro u drugom poluvremenu, nema vremena za analizu, nema svrhe. Mogu da kažem da su momci dali sve od sebe, odgovornost je na meni i ničija više. Ja stojim ispred njih, oni brane ove boje Crvene zvezde sa ponosom, tako da ako neko treba da odgovori na sve ovo to sam samo ja. – kaže Stanković i dodaje:

Moraćemo da dobro da se potrudimo. Svi smo želeli i stajali iza ovoga, verovali i radali, znamo šta smo prošli. Detalji, sitnice, prekid. Ne volim prekid, kroz karijeru sam ispadao posle prekida. Naučićemo pouke. Mora da se ide napred, fudbal će se igrati, igrao se pre i posle nas, Marakana će biti puna sa nama i bez nas. Opet će se “tresti” veliki kada budu dolazili, opet će biti puno, kotrljaće se lopta, veliki će padati. Zvezda je iznad svega, Zvezda ide napred.

Ovim porazom, Crvena Zvezda će igrati plej of za Ligu Evrope sa pobednikom dvomeča Kluž – Jang Bojs. Ukoliko ni tu ne obezbedi prolaz, garantovano joj je učešće u grupnoj fazi Lige konferencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE