Avramović: Ako te Željko pozove, to je to

Košarkaši Partizana Aleksa Avramović i Dušan Miletić govorili su o saradnji saa trenerom Željkom Obradovićem. Između ostalog dvojica košarkaša su istakla da je rad sa Obradovićem sjajan ali da su treninzi malo naporni.

Normalno je da na početku priprema bude teže i malo jače. Izlazimo iz dugih i napornih sezona, svakako je bilo dovoljno vremena za odmor. Što više napreduješ sad, kako na timskom, tako i na individualnom planu, to ćeš biti spremniji za novu sezonu. Svi znamo ko je Željko Obradović. Sjajan trener, najpozitivniji su mi utisci. Kada se govorilo o mom potencijalnom dolasku u Partizan, saigrači iz reprezentacije su mi rekli:

‘Ako te Željko pozove, to je to, izjavio je Avramović.

Mladi centar Miletić rekao je da čast i privilegija raditi sa jednim od najboljih trenera u Evropi.

Na meni je da se borim i dokazujem svakog dana. Da li će vredeti, to će trener proceniti, i na osnovu toga videti da li mi je mesto ovde ili ne. Dok sam bio u Čacku, Željko nam je održao nekoliko treninga, tako da je osećaj sjajan. On je jedan od najboljih trenera u Evropi i stvarno je čast raditi sa njim. Svaki trening mi dosta znači i tokom svakog treninga naučim nešto novo. Lepo iskustvo koje će mi pomoći u daljoj karijeri, zaključio je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE