NAJVEČE KVOTE U MERIDIANU: Partizan 2.20, Čukarički 3.85!

Srpski fudbalski klubovi nastavljaju svoj put ka Evropi, tačnije ka Ligi konferencija, a i ove nedelje imaćemo priliku da na evro sceni gledamo Partizan, Vojvodinu i Čukarički.

Osim što ćemo, verujemo, uživati u pravom fudbalskom spektaklu, to je idealna prilika da sastavite jedan pravi PATRIOTSKI TIKET i podržite naše!

Sve što je potrebno da uradite: kliknite OVDE, preuzmite POKLON TIKET U VREDNOSTI OD 500 RSD,  a onda iskoristite sve pogodnosti koje vam kladionica Meridian pruža.

Na primer: BONUS NA PAROVE koji iznosi i do 2000%, a preporučejemo i nešto NOVO U MERIDIANU.

Ekskluzivno i samo u Meridianu možete isprobati najnoviju igru, od sada dostupnu i tokom UŽIVO KLAĐENJA – BET BUILDER!

Meridian je jedina kladionica koja je korisnicima omogućila da u LIVE-u poveže više igara u okviru jedne fudbalske utakmice!

Na vama je samo da sastavite savršen tiket i unovčite znanje jer iz Meridiana stiže JEDINSTVENA KVOTA na sve odabrane igre!

Dakle, šta je to što nas očekuje danas?

PARTIZAN – SOČI, KEC 2.20

U Beogradu imamo priliku da gledamo vrhunski fudbal, a fudbaleri Partizana dočekaće Soči u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Pokazali su crno-beli da se mogu nositi sa Sočijem, pa navijači očekuju još jednu pobedu, ali neće izabranicima Aleksandra Stanojevića biti nimalo lako.

Nije Soči naivan, ali crno-beli su u sjajnoj formi, što su pokazali i recimo u krajnje “čudnoj” utakmici protiv Novog Pazara. Uz mnogo polemike i vansportskih dešavanja, jedno je bilo sigurno – Partizan je pokazao klasu. Ako verujete da će i protiv Sočija biti tako – iskoristite sjajnu kvotu 2.20!

HAMARBI – ČUKARIČKI, DVOJKA 3.85

Fudbaleri Čukaričkog su nas oduševili u prvoj utakmici protiv švedskog predstavnika, u kojoj su slavili rezultatom 3:1. Čuka je igrala fantastično i praktično napravila veliki korak ka plasmanu u narednu rundu, ali… Već protiv Kolubare usledio je hladan tuš. Ubedljiv poraz i to nakon vođstva niko nije očekivao, pogotovo posle sjajne evropske partije. Ali, igrači sa Banovog brda imaju priliku da se iskupe već večeras. Bukmejkeri Meridiana su za dvojku spremili fantastičnu kvotu – 3.85!

LASK VOJVODINA, DVOJKA 7.00

LASK je ostvario pobedu u prvom duelu, ali su se “lale” trijumfom nad Voždovcem vratili na pobednički kolosek. Da li će uspeti isti da učine i protiv austrijskog tima? Mnogo toga se promenilo od dolaska Slavoljuba Đorđevića, Vojvodina za cilj ima plasman u Ligu konferencja, ali je naišla na ozbiljnu prepreku. Ne može se “lalama” zameriti ni na igri, ni na rezultatu, ali ostaje da vidimo da li će se sve to isplatiti rezultatski. I za ovaj meč bukmejkeri Meridiana su spremili najveće kvote na svetu, pa je tako dvojka odlična za singliranje – 7.00, a dupla šansa “X2” – 2.75!

*Napomena: Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OSTAO BEZ TRENERA: Ova stvar je ubrzala rastanak Đokovića i Ivaniševića

Srpski teniser Novak Đoković u nastavak sezone ulazi bez trenera. Nakon skoro pet godina, prekinuo je saradnju sa Goranom Ivaniševićem....

POVEZANE OBJAVE