NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Arsenal 1.95, Everton 2.00, Borusija 1.45!

Lige petice su konačno tu! Znamo da je Liga 1 startovala još pre nekoliko dana, ali „dolaskom“ Premijer lige, Bundeslige i LaLige – spektakl zapravo počinje!

Lionel Mesi, Luis Suarez, Džejdon Sančo, Robert Levandovski, Erling Haland i brojni drugi vrhunski fudbaleri spremni su da rešetaju mreže, a da li ste vi spremni?

Ovaj petak donosi početak omiljenog perioda svih muškaraca, a najbolja kladionica u regionu potrudila se da im upotpuni uživanje. Za fudbal su zaduženi već nabrojani majstori, ali za odličnu zaradu je zadužena kladionica Meridian.

I ovog leta Meridian donosi fantasične bonuse, NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, brojna iznenađenja i što je najvažnije – sjajnu zaradu! Dakle, pre nego što se smestite u svoje udobne fotelje, kliknite OVDE, preuzmite POKLON TIKET OD 500 RSD, a onda bacite pogled na meridianbet.rs jer vas tamo čekaju najveće kvote.

Ali, ni to nije sve! Ekskluzivno i samo u Meridianu možete isprobati najnoviju igru, od sada dostupnu i tokom UŽIVO KLAĐENJA – BET BUILDER!

Meridian je jedina kladionica koja je korisnicima omogućila da u LIVE-u poveže više igara u okviru jedne fudbalske utakmice! Na vama je samo da sastavite savršen tiket i unovčite znanje jer iz Meridiana stiže JEDINSTVENA KVOTA na sve odabrane igre!

A, šta je to što nas čeka ovog vikenda?

BRETNFORD – ARSENAL, DVOJKA 1.95

Petak, 21.00

Čast da otvore novu sezonu Premijer lige imaju upravo Brentford i Arsenal, a domaći su pre samo nekoliko meseci ispisali istoriju pošto su se plasirali u elitni rang takmičenja u Engelskoj posle 1947. godine. Brentford je u finalu plej-ofa Čempionšipa pobedio Svonsi rezultatom 2:0, pa je sada vreme za Premijer ligu.

Prva prepreka im je ni manje ni više nego Arsenal, a “tobdžije” su se namerile da ove sezone pokažu da mogu mnogo dalje od četvrtog ili petog mesta.

Naravno, jasno je ko je favorit, pa su bukmejkeri Meridiana i za ovu utakmicu pripremili najveće kvote na svetu. Dakle, dvojka je 1.95, iks 3.60 a kec 4.00. Izbor je na vama!

EVERTON – SAUTEMPTON, KEC 2.00

Subota, 16.00

U subotu nas očekuje još jedan duel Premijer lige, a snage će odmeriti Everton i Sautempton.

Pre samo nekoliko meseci, Everton je ostao bez Karla Anćelotija, pošto je Real Madrid rešio da na klupu vrati iskusnog Italijana, ali nisu u Evertonu dugo čekali – Rafael Benitez je stigao i odmah doveo prvo pojačanje – Anrosa Tausenda.

Samim tim, kada se pogleda napadački potencijal Evertona, jasno je da će biti konkurenti i u Evropi, a ne samo u Premijer ligi. Prvi ispit imaju upravo protiv Sautemptona, pa ostaje da vidimo da li će sve ostati na prognozama ili će zaista napraviti veliki korak ove sezone.

U njih veruju i bukmejkeri Meridiana, pa su tako pripremili fantastične kvote. Dakle, kec je 1.99, iks 3.55 a dvojka 3.90. Znate šta vam je činiti.

BORUSIJA DORTMUND – AJNTRAHT FRANKFURT, KEC 1.45

Subota, 18.30

Subota će nam doneti “brdo” utakmica, a jedna od najzanimljivijih svakako je ona između Borusije i Dortmunda. Jeste Bajern i ove godine favorit u Bundesligi, ali daleko od toga da nema ko da im pomrsi konce.

Najjači aduti Borusije i Ajntrahta su ostali u timu, iako se dugo spekulisalo o odlasku Erlinga Halanda i Filipa Kostića. Upravo iz tog razloga, očekuje se velika borba i ove sezone.

Za početak, Meridianovi bukmejkeri su spremili sjajne kvote za ovaj meč. Ako verujete u Borusiju, čeka vas kvota 1.45, ali ako ste optimista i verujete u iznenađenja – igrajte dvojku, za koju vas čeka kvota 6.20.

Pokaži nam da si doktor klađenja i obogati se!

Napomena: Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ČAST ZA SRBINA: Jovanović postaje selektor!

Fudbalska reprezentacija Srbije se odveć plasirala na EP u Nemačkoj. Posle baraža saznali smo još tri učesnika ove smotre. Među...

POVEZANE OBJAVE