Zvezda se oglasila saopštenjem povodom natpisa o Dejanu Stankoviću

Crvena Zvezda se oglasila povodom medijskih natpisa o treneru crveno-belih Dejanu Stankoviću.

Naime, prethodnih dana u medijima se pojavila informacija da će Stanković podneti ostavku, a danas su se iz kluba oglasili tim povodom.

Crvena zvezda je ozbiljan i uspešan klub i nećemo dozvoliti da pojedini zlonamerni mediji unesu bilo kakvu nestabilnost i neslogu medju nas. Iza nas je period istorijskih uspeha sa četiri uzastopne šampionske titule i evo već petom grupnom fazom UEFA takmičenja.

Aktuelni smo šampioni i osvajači Kupa, a već smo obezbedili i evropske utakmice ove jeseni. Zaslužili smo kritike zbog meča protiv Šerifa i to smo odmah priznali, ali nećemo dozvoliti da se zbog jednog poraza ruši Crvena zvezda kao klub

Hvala mnogim medijima koji su sa pravom kritički pisali o tom porazu, ali ima i onih koji ne žele dobro Crvenoj zvezdi. Kako bi pisali da četiri godine zaredom ostanemo bez šampionske titule ili evropskih utakmica?

Svesni smo da mnogima smetaju Zvezdini uspesi i zlonamernici su jedva dočekali samo jedan poraz da naprave histeriju po društvenim mrežama. Ima tu i politike i partizanovaca i ličnih interesa… I sve to razumemo, ali im nećemo dozvoliti. 
To su ljudi koji ne žele dobro Crvenoj zvezdi, ali mi verujemo da su pravi Zvezdaš prepoznali njihove namere. Ni treneri niti direktori se neće smenjivati da bi se bilo kome ispunjavele želje ili ostvarivali lični interesi preko pojedinih medija i društvenih mreža.

Verujemo u Dejana Stankovića, verujemo u svoje igrače i svi oni imaju našu punu podršku. Deki je trener Crvene zvezde i ostaće ovde sa nama jos dugo da se svi zajedno radujemo novim titulama. 

Želimo dobru atmosferu i energiju pred odlučujući dvomeč sa Klužom, verujemo da smo bolji i to ćemo dokazati, stoji u saopštenju crveno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE