IGRALI SU FINALE KUPA: Čuveni srpski klub prosi na Instagramu da bi odigrao meč

Fudbalski klub Borac iz Čačka nalazi se u zaista nezavidnoj situaciji.

Nekadašnji učesnik Superlige i pobednik kupa 2012. nalazi se u trećoj ligi i kuburi sa finansijama.

Situacija je toliko teška, da klub moli navijače da kupe kartu, kako bi mogli platiti sudije da odigraju meč.

Zbog svima poznate situacije iz prošle sezone, kada je savez odlučio da našem Borcu oduzme pola budžeta, klub je došao u dosta nezgodnu situaciju pred start nove sezone… Troškovi sudija za utakmicu protiv Slove iz Požege su 60.000 dinara. Klub trenutno nije u situaciji da isplati taj iznos. Zato se nadamo da iza leđa imamo naše verne navijače… Potrebno je da se proda minimalno 300 karata za utakmicu protiv Sloge da bi ta utakmica uopšte mogla da se odigra. U slučaju da se ne skupi novac, utakmica se neće odigrati jer neće biti sudija i rezultat će biti 3:0 za goste. – stoji u saopštenju Čačana na njihovom Instagram profilu.

Podsetimo, iako je Borac obezbedio opstanak u drugom rangu takmičenja, prošle sezone, FSS ih je kaznio oduzimanjem bodova i novčanom kaznom od 4.000 dinara zbog sumnje za nameštanje mečeva. To ih je odvelo u treći rang takmičenja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliki povratak: Janakopulos iznenadio (VIDEO)

Predsednik košarkaškog kluba Panatinaikos Dimitris Janakopulos prisustvuje utakmici tog tima i Makabija u "OAKA" areni u okviru drugog meča plej-of...

POVEZANE OBJAVE