NAJVEĆI BONUSI DO SAD – “NAORUŽAJTE SE” ZA TOP LIGE U MERIDIANU!

Petak je najavio start sezone u najjačim evropskim ligama – Premijer, Bundes, LaLiga i Liga 1 ovog vikenda dominiraju, a povrtak vrhunskog fudbala posebno je odbradovao kladioničare koji ponovo ulaze u period kada imaju “šta da stave na tiket”.

Naravno uz vrhunski fudbal stižu i vrhunske kvote, a one NAJVEĆE NA PLANETI čekaju vas samo u kladionici Meridian.

I dok fudbalska groznica ponovo trese Evropu, Meridian se potrudio da svoje korisnike dobro “naoruža” bonusima i ekskluzivnim igrama!

Cilj je jasan: za start nove sezone treba biti spreman jer dobitni tiketi ne mogu sami da se sastave. Upravo zbog toga, u pomoć stiže Meridian koji novim korisnicima POKLANJA TIKET U VREDNOSTI OD 500 RSD – jedan klik OVDE dovoljan je – registrujte se i spremite se da iskoristite NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI za dobitnu kombinaciju!

Idemo dalje, jer nakon registracije sledi uplata depozita, a i tu vas čeka posebna čast – 200% BONUSA za online klađenje!

Pravila su veoma jednostavna: uplatite prvi depozit i dobijate 100% BONUSA, a onda (najkasnije pet dana nakon prvog) uplatite i drugi depozi za još toliko!

Na ovaj način možete osvojiti i do 10.000 RSD BONUSA za online klađenje.

Sjajno, zar ne?

Sledi još jedan BONUS – ovaj je poseban jer stiže određenog dana, u određeno vreme – UTORAK, 13 ČASOVA – dobro zapamtite jer tada uvek treba da proverite svoj nalog!

A ukoliko vam sreća nije bila naklonjena i “pali” ste tiket za čuveni jedan par – ne brinite! Meridian ima fantastičnu promociju i za to – MONEYBACK! Za svaki tiket sa promašenim jednim parom stiže povrat novca!

Dakle, konačno možete da se opustite i uživate!

I za kraj nešto sasvim NOVO! Ekskluzivno i samo u Meridianu možete isprobati najnoviju igru, od sada dostupnu i tokom UŽIVO KLAĐENJA – BET BUILDER!

Meridian je jedina kladionica koja je korisnicima omogućila da u LIVE-u poveže više igara u okviru jedne fudbalske utakmice!

Na vama je samo da sastavite savršen tiket i unovčite znanje jer iz Meridiana stiže JEDINSTVENA KVOTA na sve odabrane igre!

I šta sad?!

Dileme nema – pravac meridianbet.rs.

JOŠ NOVIH PROMOCIJA:

–           Naplati promašaj

–           Trostruka sigurica

–           Bonusi do 2000%

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda ostaje bez jednog od najboljih igrača

Najveća dilema u Crvenoj zvezdi tokom leta bila je da li se odreći visokog obeštećenja i zadržati Osmana Bukarija...

POVEZANE OBJAVE