CENI VASU MICIĆA: Krunoslav Simon o večitom derbiju, ako puste navijače, biće spektakl

Hrvatski košarkaš i član aktuelnog prvaka Evrope Efesa, Krunoslav Simon, govorio je za Meridian sport o druženju sa srpskim igračima i potezima večitih rivala u prelaznom roku.

Mislim da sam posle njegove porodice ja najviše navijao za to. Igramo godinama zajedno i veoma ga cenim. I stvarno sam navijao za njega, posebno posle svega kroz šta je prošao. Mnogo mi je drago što je dobio to priznanje – rekao je Krunoslav o aktuelnom MVP Evrolige, Vasiliju Miciću i svom saigraču.

Od naših igrača, u dobrim je odnosima sa Miroslavom Raduljicom i Aleksom Marićem. Pored toga, komentarisao je povratak Željka Obradovića na klupu Partizana i mogućnost da crno beli zamene Zvezdu na tronu ABA lige.

-– Željko je najbolji trener. I naravno da je Partizan mnogo dobio njegovim povratkom. To je dobra stvar za srpsku košarku. Verujem da će on napraviti dobru ekipu i da će crno-beli opet biti u vrhu. Biće velika borba, ozbiljno će se tući u ABA ligi. S jedne strane Žoc, koji je legenda, a sa druge Dejan Radonjić koji je isto odličan trener. Biće to veoma zanimljivo za gledanje. Još ako puste navijače u halu, biće spektakl.- zaključio je Simon.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE