Vatutin: Panter izabrao Partizan pre CSKA. Ozbiljno?

Košarkaši CSKA iz Moskve počinju sa pripremema, a kako ističe prvi čovek kluba Andrej Vatutin po prvi put da će krenuti nekompletni. U klub je stigao Aleksej Šved, ali se još čekaju pojačanja na bekovskim pozicijama.

Naime, u Moskvi čekaju rasplet oko NBA ugovora, a pretpostavlja se da čekaju Kevina Pengosa, koji je povezivan i sa dolaskom u Partizan.

U tom duhu je u razgovoru za ruski “Sport Express” Vatutin upitan koliko ima istine o odlasku Danijela Heketa u Partizan, s obzirom da su i italijanskog reprezentativca mediji preselili u tim Željka Obradovića.

Često se dovodimo u vezu sa igračima koje nismo želeli. Tako je na primer pisano u medijima da želimo Kevina Pantera, a onda Panter potpiše par dana posle za Partizan. Onda novinari napišu “Panter izabrao Partizan pre CSKA”. Ozbiljno? Sa velikim brojem igrača se dovodimo u vezu i velika većina su neistine. Agenti igrača igraju svoju igru na tržištu, nemamo vremena ni snage da komentarišemo svaki trač koji se pojavi, rekao je Vatutin.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Legenda Partizana jasna: Duljaj treba da ostane

Da li će Igor Duljaj ostati trener fudbalera Partizana, biće poznato nakon vanredne sednice Upravnog odbora kluba iz Humske. Partizan...

POVEZANE OBJAVE