MERIDIAN DONOSI NAJVEĆE KVOTE NA SVETU: Zvezda 1.85, Benfika 2.25

Fudbalski tereni širom Evrope svedoče pravim majstorijama, fantastičnim golovima i neverovatnim preokretima u poslednjim minutima – pa da li ste spremni za još jednu uzbudljivu nedelju koja je pred nama?

Verujemo da jeste, ali verujemo i da primećujete da ovde nešto nedostaje. Tako je, uz fudbal se podrazumevaju i tiketi, bonusi I NAJVEĆE KVOTE NA SVETU!

Gde to možete potražiti? Sve je na jednom mestu, deli vas samo JEDAN KLIK od pravog kladioničarskog carstva. Meridian je ponovo rešio da počasti svoje igrače, pa uz registraciju na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji dobijate i POKLON TIKET od 500 RSD, što je odlično za početak i uvertiru u brojne druge promocije.

Naravno, tu je i mogućnost da dobiješ čak 200% bonusa na depozit, a to zaista ne smeš propustiti! Pa, šta je to što možeš da staviš na svoj, nadamo se, dobitan tiket?

CRVENA ZVEZDA – KLUŽ, KEC 1.85

Utorak, 21.00

Crvena zvezda je neslavno završila takmičenje u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali sezona je praktično tek startovala, pa izabranici Dejana Stankovića nemaju mnogo vremena da tuguju, jer već večersad mraju d se okrenu nezgodnoj ekipi Kluža, sa kojom igraju u kvalifikacjama za Ligu Evrope.

Ono što ne valja po crveno-bele jeste to što poraz od Šerifa  dalje nije zaboravljen, ali I to što neće moći da računaju na Filipa Falka, koji je i dalje povređen.

Crvena zvezda se dva puta u svojoj bogatoj istoriji sastajala sa rumunskim ekipama u evropskim takmičenjima i u oba dvomeča bila uspešnija, uz ukupan učinak od tri pobede i jednog remija. 

Zvezda je igrala protiv Arada I Univerzitatee iz Krajove, a da li će ponovo imati uspeha – ostaje da vidimo.

Bilo kako bilo, Zvezda u ovom duelu jeste favorit, a sa tim su saglasni i bukmejkeri Meridiana, koji su za pobedu crveno-belih spremili kvotu 1.85, za iks 3.45 I za pobedu Kluža 4.60. Nećemo vam više ništa reći osim – izbor je vaš.

BENFIKA – PSV, KEC 2.25

Na krako se selimo u Ligu šampiona, odnosno kvalifikacije za elitno takmičenje, gde se sastaju Benfika i PSV.

Nije tajna da Portugalci imaju zacrtan cilj – plasman u Ligu šampiona, ali da će im biti lako – neće. Ova dva tima sastajala su se mnogo puta, ali poslednji put smo ih gledali 2012. Godine, kada je PSV odneo pobedu 3:1, mada se mora naglasiti da je to bila prijateljska utakmica.

Godinu dana ranije igrali su u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a nakon pobede Benfike (4:1), usledio je i remi (2:2).

Deluje da ćemo videti dosta golova i ovog puta, a to je prava poslastica za iskusne kladioničare. Bukmejkeri Meridiana spremili su fantastične kvote – kec je 2.25, iks 3.35 a dvojka 3.15.

Izbor je na vama, ali otkrićemo vam i da vas SAMO U MERIDIANU čeka fantastičan BONUS NA PAROVE, koji iznosi i do 2000%! Priznajte, to je prilika koja se ne propušta.

Napomena: Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLUFINALE ABA LIGE: Partizan i Zvezda nemaju gde da igraju svoje mečeve

Poznati su svi polufinalisti ABA lige, ali kako stvari stoje polufinalne utakmice neće skoro početi. U borbi za polufinale sastaju...

POVEZANE OBJAVE