Rikardo: Smatram da će ova utakmica biti jednako teška kao i prethodna!

Poslednja prepreka Partizanu na putu do grupne faze Lige konferencije biće ekipa Santa Klare iz Portugalije. Prva utakmica se igra 19. avgust na Azorskim ostrvima. Svoja očekivanja pred meč izneo je napadač crno-belih Rikardo Gomeš.

Partizan je u dosadašnjem toku kvalifikacija za Ligu Konferencije izbacio slovačkog predstavnika Dunajsku Stredu i ruski Soči posle izvođenja penala.

-Neće biti laka utakmica. Portugalci imaju dobar tim, dobru organizaciju, imali su odličnu prethodnu sezonu. Moramo biti pripremljeni za sve, kao što smo bili i u prethodnim utakmicama. Ne smemo dozvoliti da nas nešto iznenadi, izjavio jereprezentativac Zelenortskih ostrva.

-Imaju dobre odbrambene igrače, snažne, ali i dobra rešenja u napadu. Mislim da su u dobroj formi i motivisani su jer su i oni stigli do plej-of faze Lige konferencije. Smatram da će ova utakmica biti jednako teška kao i prethodna, rekao je Gomeš.

S obzirom na to da je dugo igrao u Portugaliji, Partizanov protivnik mu je poznat od ranije:

-Santa Klara je tim koji je dugo igrao u drugoj portugalskoj ligi, ali čim su ušli u prvu ligu pokušavali su da se izbore za pozicije koje vode u evropska takmičenja. Prve godine nisu uspeli, ali prošle godine su uspeli i plasirali su se iznad timova kao što je Vitorija Gimaraeš, koji je dobar sastav. Tamo ne možete očekivati sunce ili kišu. Možete imati sve vremenske prilike u jednom danu ili u nekoliko sati. Ipak, mislim da ne moramo previše da brinemo o vremenu, rekao je Rikardo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Podela bodova u derbiju kola (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Juventusa remizirali su 1:1 u okviru 35. kola Serije A. Meč je počeo žustro. Već u 4....

POVEZANE OBJAVE