Ronaldo se konačno oglasio: Igraju se sa mojim imenom…

Proteklih dana mnogo se spekulisalo o novom klubu Kristijana Ronalda. Naime mediji su povezivali Portugalca sa Real Madridom, Mančester Sitijem i Pari Sen Žermenom.

Međutim, on se konačno oglasio i otklonio sve dileme o navedenim nagađanjima.

Svi koji me poznaju znaju koliko sam fokusiran na ono što radim. Manje priče, više akcije, to je uvek bio moto kojim sam se vodio tokom karijere. Ali, u svetlu svega onoga što se priča i piše u poslednje vreme, moram da iznesem svoj stav.

Sa veoma malo poštovanja za mene, kao čoveka i igrača, neozbiljno se priča u medijima o mojoj budućnosti i to je ružno i prema svim klubovima i igračima koji se pominju.

Moja priča u Real Madridu je ispričana. Postoje i dokazi. Tu su, u rečima i brojevima, u trofejima i titulama, u rekordima i naslovima u medijima. Možete ih videti u muzeju na Santijago Bernabeu stadionu i pronaći u uspomenama svakog navijača. Uz sve to, pamtim tih devet godina kao period tokom koga sam imao vezu i duboko poštovanje prema svima koje sam zadržao do danas i koje ću uvek ceniti. Znam da će me istinski navijači Reala čuvati u svojim srcima kao što i ja njih čuvam u svom.

Kao i u ovoj poslednjoj epizodi u Španiji, bilo je i ranije priča koje su me povezivale sa raznim klubovima u raznim ligama, a niko nije ni pokušao da proveri da li je išta od toga istina.

Odlučio sam da ne ćutim jer ne želim da dozvolim ljudima da se igraju mojim imenom. Ostajem koncentrisan na svoju karijeru i svoj posao, posvećen i spreman za sve izazove koji dolaze. Sve ostalo? Sve ostalo je samo prazna priča, napisao je Ronaldo na svom Instagram profilu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Panatinaikos na krilima Slukasa i Papapetrua izjednačio protiv Makabija

U četvrtfinalnoj seriji Evrolige, košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi iz Tel Aviva u "OAKA" areni rezultatom 95:79 i izjednačili...

POVEZANE OBJAVE