Zoran Savić: Stižu još dva-tri POJAČANJA

Košarkaši Partizana juče su zvanično počeli pripreme za novu sezonu. Oni danas odlaze na Zlatibor gde će se brustiti forma za izazove koji predstoje. Trener Željko Obradović već na samo startu susreo se sa problemima, jer ne može da računa na sve igrače 

Navijače Partizana, naravno, najviše zanima da li će biti još pojačanja. O tome je govorio sportski direktor crno-belih Zoran Savić koji je najavio da će Partizan biti još jači u narednim danima.

 -Ne znamo još. Minimalno dva, možda i tri igrača dođu u Partizan. Videćemo kada sve sagledamo. Ne žurimo još. Ne znam da je neko rekao u avgustu da ima loš tim. Svi imaju super timove, a videćemo kada krene sezona. Najbitnije je da budemo zadovoljni kada sezona bude privedena kraju.

Partizan će igrati na jakim pripremnim turnirima. Savić je rekao da su crno-beli svesno birali jake protivnike, mada je bilo i poziva velikana koje nisu mogli da odbiju.

– Išli smo s time da organizujemo jake utakmice, da vidimo odmah gde se nalazimo. Te prve utakmice biće najteže, jer neki igračli nisu igrali po četiri, pet meseci. Odbili smo neke pozive, a odlučili smo da igramo sa prvakom Evrope, Efesom, sa Panatinaikosom… Nismo mogli da odbijemo memorijalni turnir u Atini, Fenerbahče nas je zvao, hteli smo jake protivnike, ali sami smo to hteli, da imamo jake protivnike,dodao je Savić za klupsku televiziju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE