DŽEKO DOBIJA KONKURENCIJU: Inter za 40 miliona evra dovodi hit napadača Bundeslige

Aktuelni šampion Italije prodao je Romelua Lukakua u Čelsi za 115 miliona evra, a kao zamenu je potpuno besplatno iz Rome doveo Edina Džeka.

Želja čelnika kluba je dovesti još jednog napadača. Brojna imena se povezuju sa milanskim klubom, a novi član ‘Neroazura’ mogao bi postati francuski napadač Markus Tiram.

Kako navodi Skaj Sports, Inter je već počeo pregovore sa menadžerom 24-godišnjeg fudbalera Minom Rajolom i pokušaće da Tirama dovede u svoje redove do kraja prelaznog roka.

Tiram može igrati na praktično svim pozicijama u napadu, a to je Interu vrlo privlačna opcija i rado bi ga videli u svojim redovima.

Svota koju Borusija Menhengladbah traži za Tiramove usluge iznosi “okruglo” 40 miliona evra, a ugovor polivalentnog napadača sa nemačkim bundesligašem ističe 2023. godine.

Zanimljivo je svakako da je Markus rođen u Italiji dok je njegov otac, slavni Lilian Tiram 1997. godine nosio dres Parme.

Prošle sezone ovaj fudbaler upisao je ukupno 40 nastupa za Borusiju i ostvario je učinak od 11 pogodaka i 12 asistencija.

Dodajmo kako je ranije ovog leta bio član reprezentacije Francuske sa kojom je nastupio na Evropskom prvenstvu i ispao u osmini finala od Švajcarske.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE