IGRAJ NA SIGURNO: Preuzmi poklon tiket i naplati promašaj!

IGRA U KOJOJ JE SVAKO DOBITNIK: Preuzmi poklon tiket, kladi se i NAPLATI PROMAŠAJ!

Ovo leto donelo nam je mnogo sportskih događaja, ali tu nije kraj – verujte nam! Naprotiv, može se reći da je sve bilo samo zagrevanje i da nas prava „ludnica“ tek čeka.

Lige petice su startovale, očekuje nas i Evropsko prvenstvo u odbojci za žene, koje će se održati u Beogradu, pa ćemo imati priliku da pozdravimo naše heroine koje su na Olimpijskim igrama osvojile bronzanu medalju, pa je u to ime najbolja kladionica u regionu rešila da vas počasti!

Kako? Meridian je jedina kladionica koja vam donosi fantastiči POKLON TIKET od 500 RSD, i to BEZ USLOVA! Da, dobro ste pročitali!

A, ako ste pomislili da ćete morati da se pomučite da ga dobijete – prevarili ste se. Sve što treba da uradite jeste da kliknete OVDE, registrujete se i preuzmete vaš poklon.

Ali, ni to nije sve! Kako ne biste brinuli o parovima i tome da li će vaš tiket proći ili ne – Meridian je spremio specijalnu promociju!

Dakle, imate priliku da NAPLATITE PROMAŠAJ! Kako? Postoje dve opcije:

Prva je da odigrate tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 – u slučaju da su sva tri para promašena dobijate povrat uloga.

Druga opcija je da odigrate tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su sva četiri para promašena opet dobijate povrat uloga!

Dakle, obrni-okreni – vi ste ti koji pobeđuju!

Ono što je važno da znate jeste da u promociji ne učestvuju sledeći tiketi: sistemski tiketi, turbo cash tiketi i tiketi odigrani sa bonus naloga igrača. Takođe, promocija važi samo za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije.

Uslovi su idealni – na vama je samo da ih iskoristite i sve preokrenete u vašu korist, jer u Meridianu su svi dobitnici!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE