Kakva čast: Radnički dobio specijalnu pozivnicu za Balkanski kup

Odbojkaški klub Radnički dobio je specijalnu pozivnicu od Odbojkaškog saveza Srbije za učešće na Balkanskom kupu, saopšteno je danas iz ovog kluba.

Izuzetno smo počastvovani činjenicom da je odbojkaški savez Srbije izabrao Radnički da predstavlja našu zemlju u Balkanskom Kupu, koji će se održati u Ankari. Pored domaćina, ekipe Halkbank, redovnog učesnika Lige šampiona i F4 završnih turnira i naše ekipe, treći učesnik će biti ekipa Kifisie iz Atine. Dobili smo protivnike po meri, a naša želja je da se kroz ovo takmičenje pridružimo kremu evropskih ekipa u CEV Kupu. Drago nam je što ćemo na početku sezone ukrstiti koplja sa ovako renomiranim protivnicima, a činjenica da igramo na njihovom terenu neće obeshrabriti našu podmlađenu ekipu da pruži svoj maksimum i pokuša da osvoji Balkanski Kup. Svakako je vrlo bitna stvar što sezonu otvaramo jakim mečevima, koji će nam uz mogućnost napredovanja u Evropi, doneti i značajno iskustvo pred domaći šampionat, najavio je učešće u Balkanskom Kupu sportski direktor OK Radnički Vladimir Jekić.

Značajno je napomenuti da je OK Radnički poslednje evropsko učešće imao u sezoni 2013/2014. Finalni turnir Balkanskog Kupa će se održati 25. i 26. septembra u Ankari.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE