Trener Kluža: Upozoravao sam igrače na Pavkova, treba da ih bude stid!

Zvezda je večeras odigrala sjajan meč savladavši šampiona Rumunije ekipu Kluža sa ubedljivih 4:0.

Trener rumunskog tima Mariuš Sudumika nakon utakmice nije krio razočarenje zbog lošeg rezultata svog kluba.

 U prvom redu, moram da priznam da je sraman rezultat. Sve je ostvareno zahvaljujući neverovatnim greškama individualaca. Ne želim da žalim za tim, ne želim da moji puleni i dalje nastave sa ovakvim stanjem. Želim da naglasim da smo se susreli sa odmornijom ekipom, videli smo su dobili sve duele u igri 1 na 1. Videli ste i sami da su dva puta stigli do kaznenog prostora i da su postigli dva gola, rekao je on.

Istakao je da je upozoravao svoje igrače na opasnost koja preti od Milana Pavkova.

U drugom poluvremenu smo im poklonili dva gola. U igri 1 na 1 i posle kornera i slobodnih udaraca smo olako primili golove. To treba vežbati i ako je to moja greška, preuzimam je. Kada smo se smirivali i sređivali, dobijali smo gol. Ja sam ih upozoravao na igrača poput Pavkova na koga idu sve lopte i koje on sprovodi dalje. Kod drugog gola, niko se ne podmeće da spreči šut. U petom minutu počinjemo sa 0:1, iako sam rekao da je prvih četvrt sata najbitnije. Ovako nešto nisam video ni u trećoj diviziji gde sam bio trener. Imam snage dovoljno da priznam svoju grešku. Mislim da bi trebalo još sedam igrača da sedi pored mene i oni treba da objasne šta se desilo. Treba da ih je stid, kazao je Sudumika.

On je nasmejao sve prisutne na konferenciji za novinare posle meča.

Šta ja da radim… Da uzmem pištolj da upucam nekoga? Tri gola iz kontre smo dobili, zar ja da uđem i da skačem sa Ivanićem? Je l grešim u nečemu?, rekao je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE