HRABAR POTEZ: Juventus se rešava mlade zvezde kako bi oslobodio mesto za Alegrijevog ‘mezimca’

Nakon što su kompletirali transfer Manuela Lokatelija iz Sasuola, u Juventusu žele završiti i dolazak Miralema Pjanića iz Barselone.

Bez obzira na to što se njegov transfer čini vrlo zamršen, ‘Stara dama’ se nije odrekla reprezentativca Bosne i spremna je na poteze koje nisu planirali.

Prema pisanju TuttoMercata, Juventus procenjuje status Vestona McKenieja, perspektivnog američkog veznog fudbalera koji se u prošloj sezoni sjajno snašao u Torinu nakon dolaska iz Šalkea.

Povratnik na klupu torinskog velikana Masimiliano Alegri insistira na povratku Pjanića, ali da bi se otvorilo mesto za njegov dolazak, potrebno je da se Juventus reši nekog od veznjaka kako bi oslobodio deo financijskih sredstava.

‘Bianconeri’ su se planirali rešiti Ramzija, ali Velšanin godišnje prima oko 7 miliona evra i za njega nemaju ponude, dok je McKeni puno privlačniji drugim klubovima i on bi mogao biti taj kojeg će žrtvovati.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pomeraju se utakmice 33. kola Superlige!

Tokom uskršnjih praznika neće se igrati fudbal u Superligi. Umesto toga, 33. kolo elitnog domaćeg takmičenja počeće tri dana...

POVEZANE OBJAVE