Lazić: Sezona će na početku biti vrlo komplikovana zbog rasporeda

Ovog leta su crveno-bele pojačali Ivanović, Holins, Vajt, kao i povratnici Mitrović, Kalinić, Lazarević i Volters, a trener Dejan Radonjić je najavio još dovođenje centra.

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić kaže da ekipu čeka naporan rad na pripremama i da će biti potrebno da se ekipa uigra.

-Očekuje nas naporan rad u narednom periodu. Nemamo baš previše vremena jer do početka nove sezone imamo nešto više od mesec dana, što znači da moramo da maksimalno da iskoristimo taj period – svaki trening, svaku prijateljsku utakmicu. Doživeli smo mnogo promena i biće nam potrebno vreme da se uigramo kao tim, i da budemo spremni za novu sezonu“, rekao je kapiten Zvezde i dodao:

-Sezona će na početku biti vrlo komplikovana i zbog rasporeda, po kojem u prvih sedam kola Evrolige igramo čak pet utakmica na gostujućem terenu. Na nama je da radimo vredno u narednom periodu i da budemo spremni za prvu takmičarsku utakmicu.

Sezona za Zvezdu počinje 24. septembra utakmicom sa Splitom

Ekipa je posle dvodnevnih testiranja nastavila sa radom u hali “Aleksandar Nikolić” od srede, a timu se u narednim danima priključuju Nikola Ivanović i Ostin Holins.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE