Ibrahimović: Mesi je 10 puta veći od PSŽ-a, a tri od Nejmara

Zlatan Ibrahimović, legendarni fudbaler Milana, na interesantan način prokomentarisao je dolazak Lea Mesija u Pari Sen Žermen.

Mesi je posle odlaska iz Barselone izabrao Pariz, čime je krenuo putem bivšeg saigrača Nejmara, a ovog leta isti dres su obukli Serhio Ramos, Đanluiđi Donaruma, Žoržinjo Vajnaldum, Ašraf Hakimi…

Argentinac je kod “svetaca” uzeo dres s brojem 30, koji je nosio na početku karijere, pošto je “desetka” u rukama Nejmara.

-Mislim da je uradio pravu stvar sa biranjem broja na dresu. Pokazao je time da je tri puta bolji od Nejmara. Pari Sen Žermen nije potpisao Mesija, već suprotno, Leo je potpisao za klub“, aludirao je Ibrahimović da je Mesi iznad svih.

I dodao novu opasku u svom stilu.

-Pogledajte šta je sve Mesi postigao u karijeri. Možete li da napravite poređenje? Veći je od PSŽ-a deset puta“, poručio je Ibrahimović, drugi najbolji stralac u istoriji Parižana, iza Edinsona Kavanija.

Ibra je igrao za PSŽ od 2012. do 2016. godine, dao je 156 golova na 180 utakmica, uz tri titule šampiona Francuske.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Panatinaikos poražen od Makabija nakon preokreta, uzalud odlična partija Lesora (VIDEO)

Košarkaši Makabija savladali su Panatinaikos u OAKA areni sa 91-87, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Iako su Zeleni tokom druge...

POVEZANE OBJAVE