Nekoliko zanimljivih izmena u timu: Piksi saopštio spisak za Luksemburg i Irsku

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi, objavio je spisak fudbalera koji će igrati u dve utakmice u kvalifikacijama za Mundijal protiv Luksemburga u Beogradu i Republike Irske u Dablinu. 

Na spisku se našao mladi golman Mile Svilar koji je u dresu Benfike oborio rekord Ikera Kasiljasa kao najmlađi golman koji je ikada igrao u Ligi šampiona. Piksi se takođe odlučio za još jedno novo ime, a to je fudbaler TSC-a Marko Petković.

Povratnik u reprezentaciju nakon dve godine je Matija Natsasić, dok su se u timu našli odlični vezisti Ivan Ilić i Veljko Birmančević.

SPISAK:

GOLMANI: Marko Dmitrović, Predrag Rajković, Mile Svilar, Marko Ilić.

ODBRANA: Strahinja Pavlović, Stefan Mitrović, Nikola Milenković, Uroš Spajić, Miloš Veljković, Matija Nastasić, Marko Petković, Aleksa Terzić, Filip Mladenović.

SREDINA: Mihailo Ristić, Darko Lazović, Nemanja Radonjić, Ivan Ilić, Filip Kosić, Nemanja Gudelj, Uroš Račić, Nemanja Maksimović, Saša Lukić, Sergej Milinković-Savić,  Marko Grujić, Dušan Tadić, Filip Đuričić, Andrija Živković,  Veljko Birmančević.

NAPAD: Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović, Luka Jović.

Orlovi će protiv Luksemburga igrati 4. septembra, a tri dana kasnije će igrati u Irskoj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OD TROFEJA NADAJU SE SAMO LŠ: Tuhel spreman za odlazak, navijači misle drugačije

Fudbaleri Bajerna iz Minhena prekinuli su niz od 11 uzastopnih titula šampiona Nemačke. Umesto njih, prvu u istoriji prigrabio je...

POVEZANE OBJAVE