SAMO U MERIDIANU: Preuzmi 1.000 RS, odigraj tiket i postani MILIONER!

Nije petak 13. ali ovaj petak jeste poseban, barem za sve ljubtelje fubala, jer ćemo danas videti ispisivanje istorije. Za one koji se još uvek nisu navikli da Lionel Mesi nije fudbaler Barselone, danas stiže i dokaz!

Od 21.00 fudbaler PSŽ-a sastaće se sa Brestom, a prema svim očekivanjima – u postavi francuskog tima naći će se i Mesi! Da li će Parižani pobediti, da li će Argentinac dati gol – ne znamo, ali ukoliko si ti siguran u svoja previđanja imamo jednu sjajnu vest.

Svoje poznavanje fudbala možeš „debelo“ naplatiti, ali pre toga klikni OVDE, registruj se i preuzmi fantastičan bonus od 1.000 RSD, koji ti poklanja kladionica Meridian.

Nakon toga, baci pogled na NAJVEĆE KVOTE NA SVETU, koje te čekaju na meridianbet.rs i za samo 90 minuta možeš postati mnogo bogatiji.

A, kako nas večeras čeka još nekoliko zanimljivih utakmica – savetujemo da isprobate i fantastični BONUS NA PAROVE koji iznosi i o 2000%!

Znamo šta mislite – kada Meridian časti – svi su na dobitku. I u pravu ste!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RAZOČARAO DOMAĆU PUBLIKU: Zverev poražen od igrača van TOP 100

Nemački teniser Aleksander zvezrev veoma je razočarao domaću publiku, pošto je na turniru u Minhenu poražen u četvrtfinalu od...

POVEZANE OBJAVE