Trener Santa Klare nije zadovoljan rezultatom: Mogli smo u Beograd sa većom razlikom

Ekipa Santa Klare uspela je da savlada Partizan na svom terenu rezultatom 2:1. Međutim, uprkos pobedi trener portugalskog tima Daniel Ramos nije zadovoljan ostvarenim rezultatom.

Prezadovoljan sam učinkom, ali ne toliko i rezultatom. Bili smo bliži trećem golu, ali kada niko nije očekivao rival je smanjio na 2:1. Kontrolisali smo utakmicu, bili tim koji je diktirao tempo, igrali smo ofanzivno i pokazali energiju. Pokazali smo kvalitet, odigrali smo odličnu utakmicu i zasluženo pobedili. Iako je trijumf trebalo da bude ubedljiviji, Partizan je dobar protivnik. Čestitam igračima, odigrali su utakmicu dostojnu kluba Santa Klara, rekao je Ramos.

Ovo je jedna od najboljih utakmica koje je ekipa Santa Klare odigrala od početka sezone.

Igrali smo odlično od početka sezone, uz izuzetak Tondele. Pokušavamo da dominiramo, igramo sa duhom i uz veliku solidarnost. Svi rade, svi slave, svi se bore. Ulazimo na teren svesni da ukoliko igramo najbolje što možemo rivali će nas teško pobediti. Čestitale su nam i sudije, istakle da imamo veoma dobar tim i sve ovo mi je pravo zadovoljstvo. Predstavljamo Portugaliju van granica, zaključio je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RASPLET BLIZU: Milan doneo neplaniranu odluku o ostanku Jovića!

Srpski fudbaler Luka Jović konačno je u toku ove sezone pronašao formu u Milanu. On je zvanično na pozajmici...

POVEZANE OBJAVE