Vezista stigao u Niš

Fudbalski klub Radnički jači je od danas za povratnika u tim Lazara Arsića (29). Talentovani vezista je od 2016. do 2018. godine nastupao za Radnički, primarna pozicija na kojoj igra je ofanzivni vezni, a dobro se snalazi i na krilnim pozicijama.

Rođeni Beograđanin nastupao je za broje klubove, a najistaknutiji među njima su Vašaš, Apolon Smirnis, Vojvodina, Seul i Voždovac.

Prelep je osećaj vratiti se ovde. Vezan sam za Niš i Radnički. Najlepših godinu i po dana u fudbalskoj karijeri proveo sam u Nišu. Uživao sam u radu sa svim fudbalerima i trenerima ovde. Iz tog prijateljstva rodilo se i kumstvo. Najlepše moguće uspomene me vezuju za Radnički. Želim da pomognem klubu da se vratimo u Evropu. Niš to zaslužuje i Radnički kao klub. To je jedini smer kome ćemo težiti do kraja sezone.

Ističe Arsić da je aktuelni sastav Radničkog spoj mladosti i iskustva.

Kada sam došao u Niš, ja sam učio od Saše Stojanovića i Aleksandra Jovanovića, tako će mladi igrači kojima tim obiluje moći da uče od mene i ostalih igrača u klubu. Dosta je dobrih i kvalitetnih igrača koji mogu da prenesu mladima znanje i svoje iskustvo.

U prethodnoj sezoni Radnički je sa trenerom Aleksandrom Stankovićem obezbedio opstanak u ligi, a sada šef stručnog štaba sa timom pokušava da obezbedi mesto koje vodi u Evropu.

 Svaki profesionalni sportista mora da se privikava na zahteve trenera i ambicije kluba. Neće biti problema, navikao sam se na to. Sa Nikolom Stankovićem sam sarađivao u Surdulici, znamo se, tako da će i to biti olakšavajuća okolnost.

Otkrio je povratnik na Čair i gde sebe vidi na terenu.

U prvom mandatu igrao sam iza špica, tu se najbolje osećam na terenu. Mogu da igram i na krilnim pozicijama, videćemo kako će šef to zamisliti. Tu sam, daću svoj maksimum u svakoj utakmici. Ono što mogu da kažem je da me i dalje krasi agresivnost i glad za golovima. Nadam se da će to dosta pomoći ekipi da se podigne i da nas unapredi kao tim u borbi za visok plasman na tabeli.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE