Značajno pojačanje: Bivši selektor u stručnom štabu reprezentacije Srbije

Odlaskom Saše Ilića, mesto upražnjeno u u stručnom štabu reprezentacije Srbije popunio je nekadašnji v.d selektora naše selekcije Ljubinko Drulović.

Naime on je došao u reprezentaciju Srbije na poziv svog velikog prijatelja Dragana Stojkovića Piksija.

Na poziv selektora, mog velikog prijatelja i nekadašnjeg saigrača Dragana Stojkovića, prihvatio sam sa velikim zadovoljstvom da budem deo stručnog štaba A tima. Imam ogroman motiv i nadam se da ću znanjem i iskustvom doprineti da se ostvari zajednička ambicija, državni tim plasira na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. Verujem da imamo kvalitet za visoke domete, dobru atmosferu i dobar ambijent, što su pokazale i utakmice u martu, izjavio je Drulović.

Bivši reprezentativac našeg nacionalnog tima 2013. godine postao je omladinski šampion Evrope sa Srbijom, godinu nakon toga bio je na mestu vršioca dužnosti selektora A tima li se tu nije mnogo zadržao, međutim pred njim je sada novi zadatak.

Pred reprezentacijom su novi izazovi. Moramo da budemo maksimalno posvećeni i koncentrisani, igračima ćemo pružiti što veću podršku kako bismo zajedno zabeležili željene rezultate. Rad u Fudbalskom savezu Srbije mi je poznat, proveo sam divne trenutke i kao reprezentativac i kao selektor omladinske selekcije sa kojom sam postao prvak Evrope, rekao je Drulović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LŠ: Tenerife prvi finalista!

U prvom polufinalu F4 Lige šampiona, koji se igra u Beogradu, u kojem su se sastali Tenerife i Peristeri,...

POVEZANE OBJAVE