Katai nameštao i pogađao, raspucana Zvezda slavila protiv TSC!

Crvena Zvezda – TSC 3:1 (1:1)

Krstičić 29′, Katai 51′, Ben 78′ – Zec 26′   

Crvena Zvezda: Borjan, Gajić, Pankov (od 46′ Rodić), Dragović, Eraković, Sanogo, Krstičić (od 58′ Kanga), Ben, Nikolić (od 46′ Katai), Ivanić (od 70′ Srnić), Pavkov

TSC: Filipović, Stojković, Varga, Leandro, Petrović, Tomanović, Banjac, Zec, Đakovac, Antonić, Stanojlović

Fudbaleri Crvene Zvezde, savladali su, u derbiju šestog kola, TSC iz Bačke Topole sa 3:1. Gosti su prvi poveli,  preko Đura Zeca, ali su crveno beli preokrenuli, i slavili. Ovo je prvi poraz u sezoni za ekipu iz Bačke Topole.

Crveno beli su, već u drugom minutu, imali veliku šansu, koju nije iskoristio Milan Pavkov kada je izašao sam pred golmana. Oba tima ušla su utakmicu ofanzivno u želji da nametnu svoj ritam igre. Domaćinima je, u 17. minutu, poništen pogodak Strahinje Erakovića, jer se Ben našao u ofsajdu, nakon dodavanja Dragovića.

Međutim, gosti iz Bačke Topole, poveli su u 26. minutu, golom Đura Zeca. Radost gostiju, bila je kratkog daha, pošto je u 29. minutu, Nenad Krstičić, evrogolom, poravnao na 1:1. Čak i nakon toga, TSC je imao šansu da ponovo dođe u vođstvo. Đuro Zec je nadmudrio odbranu Zvezde, ali se isprečio Milan Borjan odličnom intervencijom.

Zvezda je, imala šansu da preokrene meč, ali je u 36. minutu, Seku Sanogo bio neprecizan nakon odložene lopte Pavkova. Probao je isti igrač ponovo, u 39. minutu, ali je šutirao pored gola. U 43. minutu, i Dragović je bio neprecizan nakon kornera.

Nakon tri minuta nadoknade, nije bilo promene rezultata, i sa 1:1 se odlazi na odmor. U drugom delu igre, Stanković je uveo Rodića umesto Pankova, dok je Nikolića u poluvremenu, zamenio Katai.

Zvezda je bolje počela drugo poluvreme, kada je Aleksandar Katai, u 51. minutu, doveo domaćina u vođstvo. On je iskoristio sjajno dodavanje Milana Gajića. Ni TSC se nije predavao, u 58. minutu Tomanović je pokušao, ali mu je Borjan odbranio šut, skrenuvši loptu u korner. Odmah nakon toga, usledila je i treća izmena u domaćoj ekipi, umesto strelca gola Krstičića, ušao je Gelor Kanga.

Crvena zvezda je, u 78. minutu, povela sa 3:1, golom El Fardu Bena. On je iskoristio odličan prodor Kataija i smestio loptu u mrežu. Do kraja meča, Zvezda je pokušavala postići još neki gol, ali u tome nije uspela.

Nakon ovog meča, Zvezda i TSC imaju po 13 bodova, dok Partizan, sutra igra svoj meč sa Kolubarom, sa bodom manje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Dominacija Zvezdinih igrača u idealnoj postavi Superlige, tu je i novi trener Partizana!

Odbojkaši Crvene zvezde nedavno su postali šampioni Srbije, pošto su nakon pet utakmica u finalu sa trona skinuli večitog...

POVEZANE OBJAVE