STANKOVIĆ NAKON TSC: Utakmicu smo držali pod kontrolom od početka

Fudbaleri Crvene zvezde, savladali su TSC sa 3:1, u derbiju šestog kola Superlige Srbije.

Zec je doveo goste u vođstvo, dok su za domaćine strelci bili Krstičić, Katai i Ben.

Trener crveno belih nije krio zadovoljstvo nakon važne pobede pred revanš meč sa Klužom u Ligi Evrope.

Sve čestitke momcima na pobedi. Igramo u ritmu nedelja-četvrtak, nedelja-utorak, subota-sreda, dosta energije i trošenja igrača, kako emotivno, tako i fizički. Raduje nas ova posećenost tribina, sedam utakmica na kojih je došlo 120 hiljada navijača da nas gleda, a mi se osećamo jakim i snažnim. Kada igramo na našem stadionu možemo da vodimo i gubimo, ali uz ovakvu podršku, snagu koja nam dolazi i pozitivu, treba nam pozitiva. Idemo iz utakmice u utakmicu bez problema prema napred. Utakmicu smo držali pod kontrolom od početka, odmah u prvom minutu smo imali situaciju jedan na jedan, da smo to realizovali, na vreme otvorili utakmicu i na kraju je rešili. Iako smo primili gol, nastavili smo, stvorili dosta šansi, nekad ne može ni sve da se pogodi. Dobar roster, nekoliko igrača smo odmorili, a neko je morao da „izgura“ celu utakmicu. – rekao je on.

Uz to, Stanković se raduje predstojećoj reprezentativnoj pauzi zbog prilike da se ekipa odmori.

Podsetimo Zvezda u utorak, od 20:30 igra revanš meč plej ofa za plasman u Ligu Evrope protiv Kluža. Prvi meč u Beogradu, naš tim je slavio sa 4:0.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAGRADA ZA SJAJNU SEZONU: Makabi veruje Katašu

Košarkaši Makabija prošli su mnogo toga ove sezone. Od seljenja domaćih evroligaških utakmica u Beograd, do mogućnosti da direktno...

POVEZANE OBJAVE