SAMO U MERIDIANU: Uz Seriju A stiže i BONUS BEZ USLOVA

Od ove subote pa sve do maja naredne godine očekuje nas spektakl u Italiji jer počinje nova sezona Serije A!

Kao po običaju, temperamentni Italijani su se potrudili da nam i ovo leto bude zanimljivo. Najpre je reprezentacija uzela titulu na Evropskom prvenstvu, da bismo onda gledali nikada luđi i siromašniji prelazni rok.

Tim povodom, kladionica Meridian rešila je da počasti sve ljubitelje italijanskog fudbala tako što će im prilikom registracije na meridianbet.rs ili mobilnoj aplikaciji pokloniti sjajan BONUS BEZ USLOVA od 1.000 RSD!

Dakle, SAMO JEDAN KLIK vas deli od poklon bonusa, a nakon toga možete pogledati ponudu na meridianbet.rs sajtu jer vas tamo čekaju NAJVEĆE KVOTE NA SVETU!

Ni to nije sve, jer je Meridian za već postojeće članove spremio fantastičan BONUS NA PAROVE, koji iznosi i do 2000%!

Definitivno najveći gubitnik ovog leta je aktuelni šampion Inter! “Nero-azuri” su ostali bez trenera Kontea, koga je zamenio Inzagi, kao i glavnih poluga tima Ašrafa Hakimija i Romelua Lukakua.

Dovedeni su samo Edin Džeko i Denzel Damfris kao zamene za Hakimija i Lukakua, mada se očekuje da do kraja leta dođe još jedan špic (čitaj: Duvan Zapata).

Kada se sve okolnosti uzmu u obzir Inter će ove sezone biti drastično oslabljen pa će oreol prvog favorita za osvajanje Skudeta imati Juventus.

Vratio se Masimilijano Alegri na mesto uspeha, a sa njim bi trebalo i niska trofeja da nastavi da stiže u Torino.

Kapitalac je Manuel Lokateli koji je nedavno stigao iz Sasuola kao i Kaio Žorž koji je za 1.500.000 evra stigao iz Brazila.

Čeka se da Juventus još malo raščisti igrački kadar prodajama Arona Remzija i Adrijana Rabioa, dok je bitna vest i novi ugovor za komandanta odbrane vremešnog Đorđa Kijelnija.

Sa ovakvom jačinom sastava zaista ne deluje da je bilo koji tim spreman da pomrsi konce Juveu ka novoj tituli.

Milan se nakon sedam godina konačno vratio tamo gde mu je mesto – Liga šampiona. Istina, deluje da će sa sadašnjom dubinom sastava “roso-neri” imati dosta problema u bori na dva fronta.

Do titule će zaista teško, ali Liga šampiona ne bi trebala da im izmakne i naredne sezone.

Verovatno i najzvučniji transfer ovog leta desio se među trenerima pošto je Žoze Murinjo, čija je karijera odavno u padu, napravio korak nazad i seo na klupu Rome!

Sigurno je samo da sa njim neće biti dosadno… Roma je i najviše novca od svih italijanskih klubova uložila ovog leta. Ponajviše u Mateusa Vinju (13.000.000) i novog napadača Tamija Ejbrahama (5.000.000 + 35.000.000 evra).

Od ostalih klubova treba izdvojiti i uvek zanimljivi Sasuolo kome je otišao glavni arhitekta trener Roberto de Zerbi. Tu je i Bolonja našeg Siniše Mihajlovića za koju je realno da završi negde oko sredine tabele.

Novajlije u ligi su Salernitana, Empoli i Venecija. Nijedna od tri ekipe nije sklopila tim dostojan Serije A i verovatno da će barem dve ako ne i sve tri ekipe ekspresno ispasti u Seriju B.

Dakle, spektakl je zagarantovan, a iznenađenjima tu nije kraj. Sve ovo se, kao što smo rekli, mora “začiniti” jednim specijalnim tiketom, pa ako imate nalog na meridianbet.rs a niste deponovali novac, sada je pravo vreme da to uradite, jer vas BAŠ SADA čeka fantastičan BONUS NA DEPOZIT od 200%!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Murinjo ne prašta tako lako: “Sa tim čovekom ne želim više nikad raditi”

Žoze Murinjo je trenutno bez kluba nakon što je u januaru dobio otkaz nakon dvie i po sezone...

POVEZANE OBJAVE