KOPRIVICA NAKON POTPISA: Očekujemo da pobedimo u što više utakmica

Mladi srpski centar, Balša Koprivica, potpisao je ugovor sa Partizanom i, posle devet godina, vratio se u Srbiju.

On se priključio saigračima i treneru Željku Obradoviću na Zlatiboru, gde se crno beli pripremaju za novu sezonu.

Bio sam u četiri-pet vremenskih zona u poslednjih nedelju dana. Čitavog leta sam posećivao različite gradove, države, radio sam sa raznim timovima i obišao sam čitavu zapadnu i severnu hemisferu. Došao sam ovde pre dva-tri dana i pokušavam da namestim taj ‘džet-leg’ i super se osećam. – rekao je Koprivica za klupsku televiziju.

Osvrnuo se i na ambicije i ciljeve tima:

Očekujemo da pobedimo u što više utakmica kao ekipa. Kao igrač, očekujem da se poboljšam što više mogu uz Željka, da napredujem i mislim da ćemo napredovati mnogo. Imamo mlad tim, perspektivne igrače na svim pozicijama. Samo treba da igramo zajedno i da radimo na timskoj hemiji van terena. – kazao je on.

Takođe, govorio je i o privikavanju na evropski stil košarke:

Značiće mi da se prilagodim na evropski stil košarke. NBA stil je sada evropski stil. Pokupio sam neke stvari u Americi, ali ovde ću uz trenera i stručni štab moći da naučim taj evropski stil da igram, što mi fali kao igraču, ali mislim da mogu da pomognem ekipi sa američkim stvarima koje sam pokupio za devet godina tamo. – zaključio je Koprivica.

Foto: KK Partizan NIS/Twitter

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NIJE SE DOMOGAO PLEJ-OFA: NBA liga dodelila nagradu Kariju (VIDEO)

Košarkaši Golden Stejta ove sezone ispali su u prvoj rundi plej-ina NBA lige. Izbacili su ih Sakramento Kingsi, koji su...

POVEZANE OBJAVE