Ostoja Mijailović: Ponosan sam što sam predsednik kluba koji trenira košarkaška legenda!

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović razgovarao je za izraelske medije o projektu crno-belih sa najboljim trenerom Evrope Željkom Obradovićem.

Veliku pažnju izraelskih medija, Partizan je izazvao dovođenjem talentovanog i perspektivnog Jama Madara koji se pre nekoliko dana priključio radu sa Partizanom.

Tim povodom, Ostoja Mijailović govorio je za izraelske medije, ali tema je bila i celokupni projekat Partizana.

-Željko i ja smo prijatelji dugi niz godina. Od mog prvog dana u klubu, ambicija mi je bila da ga vratim tamo gde je sve počelo. Želiko je veliki obožavatelj kluba, a naše ambicije u ovom trenutku jednake su u njegovim ambicijama – vratiti Partizan na vrh. Ponosan sam što sam predsednik kluba koji trenira košarkaška legenda, naveo je Mijailović.

Predsnedik Partizana smatra da je srpska košarka mnogo dobila dolaskom Obradovića.

-Glavni dobitnik je Partizan, ali ništa manje ne dobija ni srpska košarka u celini, koja je bila u padu. Čak je i Jadranska liga izgubila zagarantovanu kartu za Evroligu. Siguran sam da će njegov dolazak imati pozitivan uticaj na Evroligu. Srbija je jedan od najvažnijih košarkaških centara. Ali na ovaj način to će biti još važnije, istakao je on.

Mijailović veruje da bi Partizan, zajedno sa Crvenom zvezdom morao da bude deo Evrolige.

-Srbija je zemlja koja je luda za košarkom. Utakmice između nas i Crvene zvezde fasciniraju medije. To su utakmice sa 20.000 gledalaca, a na kraju dana sport živi od televizijskih prava i emitovanje. Mislim da naša dva velika srpska kluba zajedno mogu mnogo doprineti Evroligi, rekao je Mijailović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đoković gledao El Klasiko: Srpski teniser dobio poklon (FOTO)

Najbolji teniser svih vremena pratio je utakmicu između Reala iz Madrida i Barselone. On je fotografisan na stadionu tima...

POVEZANE OBJAVE