DOGOVOREN SENZACIONALNI TRANSFER: Napadač Italije novi je igrač milanskog Intera!

Nakon što je Romelu Lukaku otišao u Čelsi, prvak Italije Inter nije dugo čekao kako bi nadomestio sjajnog belgijskog napadača u napadu.

Na Meacu je stigao Edin Džeko, no uprava milanskog kluba odlučila je dodatno pojačati konkurenciju pa je sinoć završila još jedan zvučni transfer. Nakon što je iz svih kombinacija otpao Markus Tiram, Inter se okrenuo domaćim snagama pa je kupio napadača Torina Andreu Belotija.

Pregovori između Torina i Intera su počeli u ponedjeljak, a okončani su kasno sinoć. Reprezentativac Italije na Meacu stiže za 15 miliona evra.

Torino je tražio 20 miliona za igrača kojem ugovor ističe na kraju sezone, ali Inter je uspeo smanjiti cifru i sad se čeka samo da transfer bude i službeno objavljen.

Ovaj 27-godišnjak je do sada u Serji A dao 99 golova, a i u prvom kolu bio je strelac protiv Atalante, što će mu kako stvari stoje biti zadnji gol u dresu Torina.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MUKAMA JE DOŠAO KRAJ: Zvezdi se vraća preko potreban igrač!

Fudbalere Crvene zvezde, nakon što su ostvarili dve važne pobede u uzastopnim Večitim derbijima protiv Partizana, očekuje duel sa...

POVEZANE OBJAVE