MERIDAN NAJVEĆE KVOTE: PSV 2.05, Monako 2.50

Najveće kvote na svetu, vrhunski bonusi i sjajna sportska ponuda na jednom mestu? Moguće je i to samo na meridianbet.rs.

Jedan klik vas vodi u pravo carstvo do sada neviđenih kvota, ali pre toga imamo jedno iznenađenje za vas. Naime, kladionica Meridian rešila je da časti sve nove korisnike i pokloni im BONUS BEZ USLOVA od 1.000 RSD. Sve što treba da uradite – kliknite OVDE, registrujte se i BONUS JE VAŠ!

Ali, Meridian ne bi bio Meridian kada ne bi mislio i na svoje verne članove, a za njih je spremio mnogo iznenađenja. SAMO U MERIDIANU vas čeka sjajan bonus na parove, koji iznosi i do 2000%, a ukoliko imate nalog a možda još uvek niste deponovali novac – sada je pravo vreme da to uradite!

Zašto? Zato što vam Meridian daje 200% bonusa na depozit! Malo li je? A, evo kao sve te pogodnosti možete iskoristiti.

PSV – BENFIKA, KEC 2.05

Utorak, 21.00

Osim  po sjajnim kvotama, ovaj meč se izdvaja po još nečemu – srpski fudbaler Nemanja Radonjić je pre samo nekoliko dana pojačao portugalski tim i već sada ga čeka veliki izazov.

Benfika i Radonjić imaju dobru priliku da se plasiraju u Ligu šampiona, pošto je portugalski tim na domaćem terenu u prvoj utakmici ostvario dobar rezultat, pobedivši 2:1.

Jedan korak ih deli od plasmana u elitno takmičenje, a loša vest je što neće računati na čak tri igrača zbog povrede. Da li će Radonjić biti spreman – ostaje da vidimo.

Ali, nemaju lak zadatak. Pre poraza od njih, PSV je bio u seriji od čak devet pobeda, a čini se da ih ni taj rezultat nije mnogo poremetio, pošto su se vratili na pobednički kolosek.

Bukmejker i Meridiana veruju da će PSV nastaviti pobednički niz, pa vas čeka kvota 2.05 na njihovu pobedu.

ŠAHTJOR – MONAKO, DVOJKA 2.50

Ostajemo u istom takmičenju, ali imamo još zanimljiviji par. U prvoj utakmici, Šahtjor je slavio 1:0, ali Monako se ne predaje tako lako. Veliki ulog je u igri.

Pravo je vreme da se francuski tim podigne iz pepela i zablista, ne napravi preokret i plasira se u tako željenu Ligu šampiona.

Bukmejkeri veruju da je ovo njihov dan i zato vas na meridianbet.rs čeka sjajna kvota – 2.50

*Napomena: Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠPANCI PIŠU: Ivanović bi mogao da završi četvrti mandat u Baskonji, spremna zamena!

Košarkaši Baskonje večeras igraju odlučujuću utakmicu u Evroligi. Ukoliko savladaju Virtus, igraće plej-of seriju sa Real Madridom. U španskom prvenstvu su...

POVEZANE OBJAVE