Obradović o statusu Markusa Pejdža!

Partizan je sa Željkom Obradovićem počeo totalnu rekonstrukciju tima. U Partizan je do sada stiglo osam novih igrača. Na tome se verovatno neće zaustavljati Partizan, pošto kako kaže Željko Obradović tokom razgovora za “BHbasket”, iz prošle sezone računa samo na trojicu igrača.

– Ne znam koliko, osmo pojačanje. Ako smo od prošlogodišnjeg tima zadržali tri igrača, to su Rade Zagorac, Nemanja Dangubić i Uroš Trifunović, nekog moramo da dovedemo, moramo da napravimo tim, rekao je Obradović.

Što se tiče Markusa Pejdža.

-Markus Pejdž nije sa nama. Ne radi se o ukusima, on je u nekom totalno drugom statusu, da tako kažem. Ja ni jednog trenutka nisam sa Zoranom pričao o tome da on treba da bude deo ekipe, poručio je Obradović.

Najbolji evropski trener napominje da će mu ABA liga biti posebna motivacija

-ABA liga je sada motivacija za mene, ja nikada nisam bio u ovoj ligi i drago mi je što ću sada biti i videću neke meni drage prijatelje, a to je nešto o čemu pričamo svaki dan i vraćamo se u dane kada smo mi igrali košarku. U dane kada je liga bila verovatno i najkvalitetnija u Evropi. Pričam o staroj Jugoslavij, rekao je Željko Obradović za portal BhBasket.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE