Uzbuđeni Hrvati dočekuju Partizan: Stiže nam tim koji vredi oko 15.000.000 evra

Košarkaši Partizana će učestvovati na pripremnom turniru koji se održava u Opatiji. Osim crno-belih na turniru će nastupati ekipe Cibone, Cedevite Olimpije i Pezara.

Predsednik udruženja “Marinovi prijatelji” koji je inače i glavni organizator ovog turnira Robert Jurković u razgovoru sa hrvatskim medijima nije krio oduševljenje zbog predstojećeg turnira.

Dovesti ovakve četiri ekipe u Opatiju bilo je jako teško, ali uspeli smo jer imamo veliku pomoć u Liburnija rivijera hotelima i u Gradu Opatiji. Trenutna vrednost Partizana kreće se oko 15.000.000 evra, nedavno su potpisali Amerikanca koji vredi 3.000.000 evra za dve godine, mislim da se nijedan naš klub s time ne može nositi. Cibona je malo pala, ali je po imenu i trofejima jedan od najboljih klubova u Evropi, Olimpija ulaže veliki novac, Skavolini je jedan od najboljih italijanskih klubova, žele da se izbore za nastup u Evroligi, izjavio je Jurković za Sportcom.hr.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE