Leonardo: Mbape može da ide, ali pod našim uslovima

Kako stvari stoje, Kilijan Mbape želi da napusti PSŽ i ode u Real Madrid, ali ga pariski klub neće pustiti tako tako. Sportski direktor Pari Sen Žermena, Brazilac Leonardo, oglasio se povodom slučaja Kilijana Mbapea.

Leonardo je rekao da neće Mbapea zadržavati protiv njegove volje, ali i da neće otići za cifru koju Real nudi. Mbape je odbijao ponude za novi ugovor i želi da ode iz redova francuskog tima, pa sada Leonardo objašnjava situaciju.

-Mbape želi da se pridruži Real Madridu i nećemo ga zadržavati. Rekli smo ‘ne’ prvoj ponudi Madrida. Nećemo nikoga držati protiv njegove volje. Mi smo dali dve velike ponude Mbapeu. Želimo da mu dokažemo da je on centar projekta, ali ne i iznad projekta. Ovog leta smo ostvarili san i nikome nećemo dozvoliti da ga uništi. Strategija Real Madrida je očigledna. Dajući ponudu sedam dana pre kraja roka kako bi dokazali Kilijanu da ga žele, a onda ga nabavite sledeće godine besplatno. To je nepoštovanje, to rade dve godine, kaže Leonardo.

Real Madrid je ponudio 160 miliona evra, što je manje nego što je PSŽ platio Mbapea Monaku.

-Kraj transfer pijace je 31. avgusta. Naša strategija je bila jasna, zadržati igrača i obnoviti saradnju, ali ako želi da ode nećemo ga zadržavati. Međutim, nećemo ni da ga pustimo za manje novca nego što smo bili spremni da damo. Ako ode, to će biti pod našim uslovima, zaključio je Brazilac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RAD I TRUD SE ISPLATILI: Bivši golman Intera i Milana u Juventusu!

Bio je član Intera i Milana, a sada će pojačati Juventus! Kako prenose italijanski mediji, Vojćeha Ščensnog će među stativama zameniti...

POVEZANE OBJAVE